Τη στελέχωση των τμημάτων στο “Σκυλίτσειο” ζητά ο Σύλλογος Ιατρών Νοσοκομείου Χίου

ΧΙΟΣ :

Η στελέχωση των τμημάτων του Νοσοκομείου Χίου με γιατρούς είναι “το πλέον επείγον ζήτημα” – όπως αναφέρουν – για τους Νοσοκομειακούς Γιατρούς του Σκυλίτσειου Γενικού Νοσοκομείου.
Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η πρώτη γενική συνέλευση με τη νυν διοίκηση του Συλλόγου Ιατρών Νοσοκομείου Χίου ( Σ.Ι.ΝΟ.ΧΙ). Σύμφωνα με ανακοίνωσή του συλλόγου υπάρχουν τουλάχιστον 13 σε γιατρούς και χρειάζεται άμεσα η προκήρυξη θέσεων για την πλήρωσή τους.
«Η συμμετοχή (σ.σ. στη γενική Συνέλευση) ήταν μαζική, δυναμική, έγινε σε φορτισμένο κλίμα και επιβεβαίωσε την ανάγκη το Σ.Ι.ΝΟ.ΧΙ. να αποκτήσει φωνή ώστε αφενός να συντελέσει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στη Χίο και αφετέρου να διεκδικήσει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για τους νοσοκομειακούς ιατρούς», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Χαρακτηρίζουν «ως το πλέον επείγον τη στελέχωση των τμημάτων», προσθέτοντας ότι με την άποψη αυτή συντάχθηκαν τόσο το επιστημονικό συμβούλιο του νοσοκομείου όσο και ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας.

Προηγούμενο άρθροΤο «ΜΑΝΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΜΑ», πάει Καλλιμασιά, 8/6Επόμενο άρθροΣτάχτη 270 στρέμματα, δάσος και καλλιέργειες, από την μεγάλη πυρκαγιά στις Καρυές

Latest..

Νέα Αριστερά: «Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην πληρωμή ενισχύσεων στους νησιώτες κτηνοτρόφους»

ΛΕΣΒΟΣ:  Η Νέα Αριστερά κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για την πληρωμή της ειδικής ενίσχυσης στους κτηνοτρόφους των νησιών μας.Προς κκ. Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και … [Read More...]