Τι συμβαίνει με το έργο στην προκυμαία Μυτιλήνης; – Δήλωση Παναγιώτη Χριστόφα

ΛΕΣΒΟΣ:

Δήλωση του Παναγιώτη Χριστόφα για το έργο ανάπλασης της προκυμαίας ΜυτιλήνηςΑποτελεί κοινή αντίληψη για τους δημότες Μυτιλήνης πως το έργο ανάπλασης της προκυμαίας της πόλης δεν προχωρά με συνέπεια χρόνου. Η πρόσφατη νέα ημερομηνία «δέσμευσης» της Δημοτικής Αρχής ως προς την ολοκλήρωση του πρώτου τμήματος του πετάλου της προκυμαίας, έχει ήδη παρέλθει.
Παραμένει κρίσιμο από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής να μεριμνήσει για τις απαιτούμενες ενέργειες για την επιτάχυνση των εργασιών και φυσικά να δοθεί προς τους πολίτες ρεαλιστική εικόνα του χρονοδιαγράμματος για την ολοκλήρωση των εργασιών στο κλειστό μέτωπο της προκυμαίας και για τον προγραμματισμό στα υπόλοιπα τμήματα του έργου, τόσο στην προκυμαία όσο και μπροστά από τις επιχειρήσεις. 
Ειδική μέριμνα απαιτείται και για τον νυχτερινό φωτισμό της προκυμαίας στο τμήμα που εκτελούνται εργασίες.
Η αναγκαιότητα των παραπάνω σχετίζεται με το αίσθημα εμπιστοσύνης και τον σεβασμό απέναντι στις ανάγκες της καθημερινότητας των δημοτών, της βιωσιμότητας των παρακείμενων επιχειρήσεων αλλά και ευρύτερα την ανάγκη άπαντων να εμπιστευτούν κάθε διαδικασία σχεδιασμού και εκτέλεσης αναγκαίων αναπτυξιακών έργων.

Latest..

Συμβαίνει τώρα : Τροχαίο στον Μούδρο με τρία αυτοκίνητα …. ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

ΛΗΜΝΟΣ: Ατύχημα πριν από λίγη ώρα στην επαρχιακή οδό  προς Μούδρο στο ύψος του καταστήματος “Μακρή” .Πληροφορίες αναφέρουν για εμπλοκή τριών οχημάτων, αλλά ευτυχώς χωρίς … [Read More...]