Τί θα λέγατε για παρκάρισμα χωρίς την παραμικρή μανούβρα;

ΛΕΣΒΟΣ:

Την έκθεση τεχνολογίας CES στο Λάς Βέγκας επέλεξε η Hyundai για να παρουσιάσει μπροστά στο κοινό, την περίφημη λειτουργία e-corner.
Με τις μετατροπές και το λογισμικό της Hyundai Mobis, κάθε τροχός του αυτοκινήτου μπορεί να στρίψει μέχρι και 90 μοίρες και να επιτρέψει στο σύνολο να κινείται διαγώνια αλλά και πλάγια (όπως ο κάβουρας). Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, Ioniq 5, μπορεί να περιστρέφει όλους τους τροχούς του κατά 90 μοίρες προς την ίδια κατεύθυνση, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να μπαίνει και να βγαίνει από έναν παράλληλο χώρο στάθμευσης πολύ εύκολα.
Το πρωτότυπο Ioniq 5 εμφανίζεται να περιστρέφει όλους τους τροχούς του υπό γωνία περίπου 45 μοιρών πραγματοποιώντας μία αναστροφή σχεδόν επιτόπου. Μεταξύ άλλων, κάθε τροχός είναι ουσιαστικά το δικό του αυτοτελές σύστημα κίνησης. Η Hyundai Mobis αποκαλεί αυτή την τεχνολογία “In-Wheel”, ενσωματώνοντας έναν ηλεκτροκινητήρα, λειτουργίες πέδησης, διεύθυνσης και ανάρτησης σε κάθε τροχό.
Η λειτουργία αυτή είναι σαφές ότι έχει τεράστιες δυνατότητες να απλοποιήσει ολόκληρη τη διαδικασία συναρμολόγησης ενός EV, καθώς και να προσφέρει επιπλέον δυνατότητα ελιγμών για τους οδηγούς. Ο αιώνιος εχθρός, σχεδόν όλων των οδηγών, ανεξαρτήτως φύλλου, ηλικίας και εμπειρίας, φαίνεται πως βρήκε το δάσκαλο του.
Δείτε βίντεο:

Latest..

ΠΡΟΣΟΧΗ (και στην Ικαρία): Νέα περιστατικά προσπάθειας κλοπής τραπεζικών στοιχείων μέσω e-mail

ΙΚΑΡΙΑ: Δύο συνεχόμενες καταγγελίες έχουν ήδη καταγραφεί σήμερα, σύμφωνα με τις οποίες χρήστες έλαβαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο οι απατεώνες ζητούν από τους … [Read More...]