Τήλος Νέα Πνοή – Μ. Χατζηφούντας: Καλή επιτυχία στον Γ. Χατζημάρκο | Ευχαριστούμε για το έργο που προσφέρει στο νησί μας

ΚΩΣ:

Χθες τα Δωδεκάνησα υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την υποψηφιότητα του Γιώργου Χατζημάρκου για τη θέση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.
Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στο πρόσωπο του Γιώργου Χατζημάρκου και εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα είναι εκ νέου περιφερειάρχης μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, απευθυνόμενος δε στους παρευρισκόμενους είπε:
«Έχετε την τύχη να έχετε δοκιμάσει ήδη έναν εξαιρετικό Περιφερειάρχη, ο οποίος έχει αφήσει το αποτύπωμά του όχι μόνο εδώ στη Ρόδο, όχι μόνο στα Δωδεκάνησα, αλλά σε όλα τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.
Ένας άνθρωπος με τον οποίον έχουμε συνεργαστεί άψογα ως Κυβέρνηση, ο

οποίος διαχειρίζεται το εξαιρετικά σύνθετο έργο μιας μεγάλης και πολυποίκιλης νησιωτικής περιφέρειας, με αποτελεσματικότητα και με απόλυτη αφοσίωση στον στόχο του»
Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε στον Γιώργο Χατζημάρκο καλή επιτυχία και τον ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για το έργο που προσφέρει στο νησί μας!

Latest..

Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024: «Στην σκηνή μαζί της θα βρίσκονται ένα κορίτσι και τρία αγόρια»

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]