Την Δευτέρα 24 Ιουνίου στην Βατούσα το τελευταίο αντίο στην Ann Welch

ΛΕΣΒΟΣ:

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 5 30 στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης στην Βατουσα θα γίνει η κηδεία της Ann Welch & θα ταφεί στο νεκροταφείο του Ταξιάρχη. Η καθυστέρηση στην ταφή οφείλεται στην άφιξη φίλων και συγγενών της από την Αγγλία.
Υπενθυμίζουμε όσα είχε αναφέρει ο Μιχάλης Μπάκας την ημέρα που έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση του θανάτου της:
Έφυγε απo τη ζωή η φίλη Ann Welch, βρετανίδα ζωγράφος, που λάτρευε το νησί της Λέσβου και για αυτό με τον σύντροφο της Andy συνταξιούχο καθηγητή από πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, είχαν αγοράσει ένα σπίτι στη Βατούσα και ένα μικρό στον κάμπο του Γαβαθά για να περνάνε μεγάλο μέρος του χρόνου τους.
Άνθρωπος με οικολογικές ευαισθησίες, έτσι την γνώρισα πριν 20 χρόνια, αλλά και μεγάλη αγάπη για τη ζωγραφική και τον τόπο. Διοργάνωνε μάλιστα μαθήματα ζωγραφικής για τα παιδιά του χωρίου ενώ κάθε καλοκαίρι workshop για την αγαπημένη της βυζαντινή αγιογραφία στη Βατούσα, με τη συμμετοχή ξένων ζωγράφων.
Έτσι θα την θυμάμαι, με το γλυκό της χαμόγελο και το πάθος για ζωή που είχε και μας μετέδιδε κάθε φορά που βρισκόμασταν όταν κατέβαιναν Μυτιλήνη.
Θα μείνει για πάντα στη Βατούσα που τόσο αγάπησε, καθώς η κηδεία της θα γίνει εκεί …
Rest in peace αγαπημένη Ανν, τα θερμά μου συλλυπητήρια στον σύντροφο της Αντυ την οικογένεια της

Latest..

2ο GEO NISYROS SUMMER FESTIVAL

ΚΩΣ: 2ο GEO NISYROS SUMMER FESTIVAL Η Νίσυρος, από τα μεγάλα ηφαιστειακά κέντρα της Ελλάδας, περιλαμβάνεται στα ενεργά ηφαίστεια της χώρας … [Read More...]