Την έπαρχο Κω Ντίνα Σβύνου, επισκέφθηκε ανήμερα της εορτής της, η βουλευτής της ΝΔ, Μίκα Ιατρίδη

ΚΩΣ: Την έπαρχο Κω Ντίνα Σβύνου επισκέφθηκε ανήμερα της εορτής της, η βουλευτής της ΝΔ Μίκα Ιατρίδη, στο πλαίσιο των περιοδειών της, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου .
Η κ. Ιατρίδη ευχήθηκε στην κ.Σβύνου για την ονομαστική της εορτή και κάθε επιτυχία για τα νέα της καθήκοντα στο επαρχείο Κω Νισύρου, ενώ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για χρηματοδοτούμενα έργα της Ευρωπαϊκής ένωσης στην περιοχή μας που βρίσκονται σε εξέλιξη.   Η βουλευτής Δωδεκανήσου έστειλε μήνυμα από την Κω, την ανάγκη να βγει  ισχυρή η Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. 
Η κ.Ιατρίδη  θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με συμπατριώτες μας και  εκπροσώπους φορέων  κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί μας, ενώ θα παραμείνει και αύριο για να  παρευρεθεί στην επίσκεψη  του Υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη σε Κάλυμνο και Κω.
Ευχές στην έπαρχο Κω Ντίνα Σβύνου, έδωσαν η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής του δήμου της Κω Σταματία Κανταρζή και η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, κ. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου.

Πηγή: https://www.kostv.gr

Latest..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΙΑΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

ΧΙΟΣ : Σε ένα ακόμη ζήτημα καθημερινότητας η Δημοτική Αρχή Μαλαφή πήρε κάτω από τη βάση, καθώς η απουσία προγραμματισμού ήταν εμφανής. Συγκεκριμένα τα σκίαστρα στην Απλωταρία που … [Read More...]