&.Την Κυριακή στηρίζουμε την αυτοδιοίκηση, που είναι δίπλα στον πολίτη και όχι δίπλα στο Μαξίμου&.

ΛΕΣΒΟΣ:

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ικανοί να συνεργαστούν με το σκοτάδι, αρκεί αυτό να υπηρετεί τους στόχους τους. Το συναντήσαμε πρόσφατα στην κεντρική πολιτική σκηνή, με τη συμφωνία του με τον κ. Βελόπουλο για να αλώσει τις ανεξάρτητες αρχές αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπου στην αγωνία του να επικρατήσουν πρόσωπα, που θα λειτουργήσουν ως το «μακρύ χέρι» του Μαξίμου σε όλη την Ελλάδα, δεν δίστασε να στηρίξει ακόμα και τον Α. Μπέο στον Βόλο, ο οποίος με τη σειρά του στηρίζει τον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Αγοραστό, για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. 
Έφτασαν μάλιστα στο σημείο, λίγες ώρες πριν από τον δεύτερο γύρο, να εκβιάσουν δια στόματος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αυγενάκη, τον βαθιά πληγωμένο λαό της Θεσσαλίας, συνδέοντας την ταχύτητα των αποζημιώσεων με το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής. Δηλαδή δεν φτάνει που με την αβελτηρία τους υπήρξαν τραγικές επιπτώσεις στη Θεσσαλία, τους εκβιάζουν κιόλας.
Ο κ. Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να στηρίξει τον κ. Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής περιοδείας στην Πλατεία Βικτωρίας, χαρακτήρισε «επικοινωνιακό περιτύλιγμα» τον Χάρη Δούκα. Έναν εγνωσμένου κύρους καθηγητή στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που ειδικεύεται στα μοντέλα βιώσιμων πόλεων.
Στον αντίποδα, «ουσία» για τον Πρωθυπουργό είναι η έλλειψη λογοδοσίας από τον νυν Δήμαρχο, που ακόμη διστάζει να πει πόσο στοίχισε στους δημότες το καθ’ ομολογία του «αποτυχημένο πείραμα» του Μεγάλου Περιπάτου, άφησε την πόλη ανοχύρωτη στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής -όπως φάνηκε στην τελευταία κακοκαιρία- και εχθρική για τους κατοίκους της με πεζοδρόμια που δυσκολεύουν την προσβασιμότητα, εγκληματικότητα και χωρίς πράσινο.
Ενοχλεί τη Νέα Δημοκρατία, που ο Χ. Δούκας έκανε άνοιγμα σε άλλες αυτοδιοικητικές παρατάξεις, αλλά δεν την ενοχλεί η στήριξη που παρέχει στον κ. Μπακογιάννη ο ακροδεξιός Φαήλος Κρανιδιώτης.
Τις τελευταίες εβδομάδες, ο κ. Μητσοτάκης δεν σταμάτησε να προπαγανδίζει  την ανάγκη οι Περιφερειάρχες και οι Δήμαρχοι να ανήκουν στην ίδια πολιτική οικογένεια με την κυβέρνηση.
Όμως, η εμπειρία των τελευταίων χρόνων απέδειξε ότι αυτό το συγκεντρωτικό μοντέλο είναι αναποτελεσματικό και ταυτισμένο με την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια.
Για να μείνουν όρθιοι, επενδύουν στην αποχή.
Μην τους κάνουμε το χατίρι.
Γι’ αυτό την Κυριακή, με την ψήφο μας στηρίζουμε την αυτοδιοίκηση, που είναι δίπλα στον πολίτη και όχι δίπλα στο Μαξίμου.

Latest..

Με πολύ κόσμο η εκδήλωση με τους λουκουμάδες στην πλ. Ελευθερίας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μουσουλμάνων Η Αδελφότης

ΚΩΣ: Με πολύ κόσμο οι Κώοι Μουσουλμάνοι γιόρτασαν  στην Πλ. Ελευθερίας, την πιο “γλυκιά” γιορτή των Μουσουλμάνων, το «Σεκέρ Μπαϊράμι», με πρωτοβουλία του Μορφωτικού  … [Read More...]

Για δημοσίευση η Προκήρυξη ΑΣΕΠ πλήρωσης 817 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας. – 4 θέσεις για Νοσοκομείο Καλύμνου

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]