Την Παρασκευή 17/5 έρχονται στην Κάλυμνο με προορισμό την Ψέριμο, φορτηγό όχημα και πυροσβεστικό υλικό από δωρεές. -Θα ακολουθήσει μία Παιδική Χαρά.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 αναμένονται στο λιμάνι της Καλύμνου με το πλοίο της γραμμής, δωρεές προς το δήμο Καλυμνίων με προορισμό να καλύψουν τις ανάγκες της ακριτικής Ψερίμου. .
Συγκεκριμένα πρόκειται:

  1. Γιά ένα φορτηγό όχημα με ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα και γερανό ανύψωσης, για τις ανάγκες καθαριότητας του νησιού της Ψερίμου. Είναι δωρεά της Εταιρείας Καούσης ΑΕ 

2. Πυροσβεστική αντλία τοποθετημένη σε τρέιλερ. Πρόκειται για δωρεά του ζεύγους Νικόλαου και Ελένης Μαλλίρης
3. Πυροσβεστικό υλικό, δωρεά του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.
Ήδη έχουν ενημερωθεί ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Μαστροκούκος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτών Ψερίμου, Μιχάλης Αρβίθης για την παραλαβή τους.
Εδώ θα πρέπει να κάνουμε μία αναφορά στο συμπατριώτη μας Θεόφιλο Κουλιανό που με δικές του ουσιαστικές και αποτελεσματικές παρεμβάσεις υλοποιούνται όλες αυτές οι δωρεές για το νησί της Ψερίμου.
Ο Θεόφιλος Κουλιανός, είναι Καλυμνιακής καταγωγής, άρρηκτα και συναισθηματικά συνδεδεμένος με την ακριτική Ψέριμο, τον τόπο των γονιών και των παππούδων του. Διαμένει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα, στο Δήμο Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένη και στις περσινές του διακοπές στην Ψέριμο, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολιτών Ψερίμου, Μιχάλη Αρβίθη με τον οποίο συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ακριτικό νησί.
Αμέσως μόλις επέστρεψε στην Αθήνα, φρόντισε να εξασφαλίσει 12 αυτόνομα ηλιακά φωτιστικά, τα οποία πρόσφεραν δωρεάν για την Ψέριμο το φιλικό του ζευγάρι Νικόλαος και Ελένη Μαλλίρη . Τα φωτιστικά προωθήθηκαν στην Ψέριμο με παραλήπτη τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολιτών Ψερίμου Μιχάλη Αρβίθης που δεν έχασε χρόνο και φρόντισε να τοποθετήσει τα επτά(7) στην προβλήτα, “κάνοντας τη νύχτα μέρα”, ενώ τα υπόλοιπα πέντε σε κάποια άλλα σημεία.
Ακολούθησαν οι δωρεές με το φορτηγό όχημα από την Εταιρεία Καούσης ΑΕ, της πυροσβεστική αντλίας επί τρέιλερ του ζεύγους Μαλλίρη και τα πυροσβεστικά υλικά από το Δήμο Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένη .
Σε σημερινή επικοινωνία που είχαμε με το Θεόφιλο Κουλιανό, μας ενημέρωσε ότι ήδη το φιλικό του ζεύγος Νικολάου και Ελένης Μαλλίρη έστειλε στο Δήμο Καλυμνίων επιστολή αποδοχής της δωρεάς μία παιδικής χαράς, για το Σχολείο του νησιού, την οποία ήδη την έχει παραγγείλει . Όπως μας είπε, πρόκειται για μία παιδική χαρά αξίας 8.000 ευρώ που θα περιλαμβάνει διπλή κούνια, διπλή τραμπάλα, Σύνθετο όργανο με 2 πύργους και τούνελ, τσουλήθρα και πλαστικό δάπεδο.

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]