Την υποψηφιότητα του με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ καταθέτει ο Κώστας Φωλιάς με την παρακάτω δήλωση

ΚΩΣ: Την υποψηφιότητα του με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ καταθέτει ο Κώστας Φωλιάς με την παρακάτω δήλωση:

“Η πρόοδος ενός τόπου μπορεί να επιτευχθεί μέσω πολλών τρόπων, όπως:

οι επενδύσεις σε υποδομές, η υιοθέτηση καινοτομιών, η εκπαίδευση – κατάρτιση του εργατικού δυναμικού και η ορθολογική αξιοποίησή του. Η πρόοδος και η εξέλιξη είναι καθαρά θέμα θεσμών και δομών και χρηστής διοίκησης.
Οφείλουμε να καταλάβουμε πως δεν είμαστε μόνοι μας στον κόσμο, Άλλωστε είμαστε ένας κατεξοχήν τουριστικός προορισμός.
Υπάρχουν αγορές, ανταγωνιστικές προς εμάς, τις οποίες τις βλέπουμε με τα κιάλια και όσο εμείς μένουμε στάσιμοι αυτοί μας προσπερνούν κι εμείς βυθιζόμαστε στην παρακμή και στην εσωστρέφεια .
Πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια, να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να εργαστούμε σκληρά για να προκόψουμε, για να ευημερήσουμε.
Αυτόν τον σκοπό έχω. Αυτό είναι το μέλημα μου.
Για αυτό συμμετέχω στις εκλογές. Για αυτό δεν μένω απλός παρατηρητής ή και σχολιαστής. Δεν συμμετέχω ούτε από ματαιοδοξία, ούτε για δημόσιες σχέσεις.
Συμμετέχω γιατί έχω την επιθυμία να συμβάλω και να προσφέρω στην τοπική κοινωνία .

Διατηρώ την ιδιότητα του μέλους της παράταξης Όραμα+Δράση στην οποία έχω την τιμή να ανήκω και ενώνω τις προσωπικές μου δυνάμεις με την Δύναμη Αλλαγής και τον Γιώργο Κυρίτση.”

ΚΩΣΤΑ ΦΩΛΙΑ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

Latest..

4 χρόνια πέρασανε από την σύγκρουση με τα ΜΑΤστον Καράβα. Ποιός ήταν ο ρόλος του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη.(Βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Υπαίθριο εμπόριο: Καταγραφή αδειούχων πωλητών στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά»

ΙΚΑΡΙΑ: Καταγραφή αδειούχων πωλητών υπαίθριου εμπορίου στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά» (Ο.Π.Σ.Α.Α.) Ενημερώνουμε τους κατόχους άδειας, παραγωγού ή … [Read More...]