Το Αγρόκτημα Τούμπα ιδανικός χριστουγεννιάτικος προορισμός

ΛΕΣΒΟΣ:

Ετοιμάζεσαι να κλείσεις για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές ;Το Αγρόκτημα Τούμπα είναι ο ονειρικός προορισμός!
Ζήσε με τους αγαπημένους σου μια αξέχαστη εορταστική εμπειρία
Τα πέντε σπιτάκια μας ιδανικά για ζευγάρια και οικογένειες 
Τηλέφωνα επικοινωνίας :
698 192 3432 και 6946024485
Κάθε ένας από τους πέντε μας ξενώνες, είναι 40 m2 και χτισμένος παραδοσιακά με ντόπια πέτρα και ξυλεία. Είναι δίκλινοι που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 4 άτομα. Είναι πλήρως εξοπλισμένοι, με ζεστό νερό κεντρική θέρμανση και τζάκι, κουζίνα, μπάνιο και μεγάλη βεράντα. Τοποθετημένοι στην νότια πλαγιά του κτήματος, προσφέρουν μια ήρεμη διαμονή με υπέροχη θέα προς τη θάλασσα και τα γύρω βουνά. Το Αγρόκτημα Τούμπα αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο για ρομαντικές αποδράσεις και ποιοτικές οικογενειακές στιγμές.
Το αγρόκτημα τούμπα είναι το δημιούργημα του εμπνευστή του, Κώστα Μούκα, ο οποίος μεγάλωσε στην Αθήνα και ύστερα από 12 χρόνια στη Νέα Υόρκη αποφάσισε να επιστρέψει στο χωριό της μητέρας του, τις Μηλιές, που ερχόταν τα καλοκαίρια όταν ήταν παιδί. Τα πρώτα χρόνια ασχολήθηκε με τις ελιές και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου ανάδειξης και προστασίας εγκαταλελειμμένων οικισμών Πλωμαρίου. Όνειρο του ήταν να ξαναφέρει ζωή στα ορεινά χωριά της περιοχής, πάντα με σεβασμό στην παράδοση και στο παλιό.
Karionas Lesvos Greece, Mitilíni, Greece

Latest..

7o ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Στην 7η θέση των κορυφαίων φρούτων ανά τον κόσμο βρίσκεται το Μανταρίνι Χίου σύμφωνα με διαγωνισμό του Τasteatlas. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Ροδάκινο Νάουσας. Αναλυτικά … [Read More...]