ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΧΙΟΣ :
Σε μια περίοδο που η ελληνική οικογένεια πλήττεται με κάθε τρόπο, σε μια εποχή που το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ είναι το σημαντικότερο πρόβλημα της Πατρίδας μας οφείλω κι εγώ ως πολιτικός της ΝΙΚΗΣ και ως υποψήφια Ευρωβουλευτής να παλέψω στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για το νομικό πλαίσιο που θα καλύπτει και θα υποστηρίζει την ύπαρξη Εθνικής πολιτικής γεννήσεων ώστε να μη γίνουμε λαός του παρελθόντος. 
Ως πολιτικός της ΝΙΚΗΣ οφείλω να παλέψω για ισχυρό νομικό πλαίσιο που θα καλύπτει και θα υποστηρίζει την ύπαρξη  Εθνικής πολιτικής γεννήσεων,  ώστε  να μη γίνουμε λαός του παρελθόντος.
Η φυγοτεκνία- ολιγοτεκνία αποτελούν την κυριότερη απειλή που δέχεται η πατρίδα μας
 Επιβάλλεται λοιπόν μία νέα πολτική ένα εθνικό σχέδιο στήριξης που να πείθει τους νέους, ότι είναι πρωτίστως προς το συμφέρον τους η δημιουργία οικογένειας και μάλιστα πολύτεκνης.
Όσοι οδηγούν την πολύτεκνη οικογένεια σε μαρασμό, αναμφισβήτητα, οδηγούν και τη Πατρίδα στον αφανισμό.
Σε πείσμα όλων αυτών εμείς θ αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, εντός και εκτός Ελλάδος, για τα αναφαίρετα δικαιώματα της Ελληνίδας γυναίκας , της Ελληνίδας μάνας.
Αυτό δεν είναι μόνο το μέγα χρέος προς την πατρίδα και το έθνος, μα είναι απαίτηση των καιρών, κι επιταγή της ιστορίας.
Η Ελληνίδα μητέρα, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της οικονομικής επιβάρυνσης και της ευθύνης για τη μεγάλη ή μικρή  οικογένειά της, επιτελεί έναν ιδιαίτερα αξιοθαύμαστο και δύσκολο ρόλο.
Το ελληνικό κράτος θα έπρεπε να παρέχει ειδικά μέτρα στήριξης συμπεριλαμβανομένων διαφόρων επιδοτήσεων, φορολογικών ελαφρύνσεων και ευκαιριών απασχόλησης που διευκολύνουν την ενσωμάτωσή τους στην αγορά εργασίας.
Επιπλέον, το κράτος μπορεί να παρέχει υποστήριξη σε εκπαιδευτικά προγράμματα για την εξέλιξη των παιδιών τους και σε υπηρεσίες υγείας που εξασφαλίζουν την καλή διαβίωση της οικογένειάς τους.
Η στήριξη αυτή θα βοηθήσει τις πολύτεκνες οικογένειες να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενώ ταυτόχρονα θα στηρίξει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας.
Το Δημογραφικό ζήτημα είναι ξεκάθαρα μείζον ζήτημα εθνικής επιβίωσης, και ως τέτοιο οφείλουμε να το αντιμετωπίσουμε. Ο αντίκτυπός του αγγίζει το σύνολο της εθνικής και κοινωνικής μας ζωής. Η υγιής λύση του Δημογραφικού μας ζητήματος σημαίνει άμεσα ευεργετικά αποτελέσματα σε:
Βιώσιμη και Ποιοτική Οικονομική Ανάπτυξη
Εξισορρόπηση του Συνταξιοδοτικού και Ασφαλιστικού μας συστήματος
Εγγύηση Ειρήνης με Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις
Κοινωνική γαλήνη από την εγκληματικότητα
Υγειονομική ασφάλεια από κινδύνους δημόσιας υγείας
Ποιοτική δημόσια παιδεία
Πραγματική Δημοκρατία, όπου οι πολίτες εκλέγουν και αποφασίζουν για την προαγωγή του συνόλου και όχι για την εκβιαστική επικράτηση ανάμεσα σε φράξιες με αντιδιαμετρικά αντίθετες πολιτισμικές αξίες.
Τελικά, πραγματικά Υψηλή Ποιότητα στην καθημερινότητα του Πολίτη.
Ξεκάθαρο όραμά μας, ο μεγάλος και κυρίαρχος πληθυσμός γηγενών Ελλήνων στην πατρίδα μας:
Η Ελλάδα των 16 εκατομμυρίων Ελλήνων το 2050.
Η διασφάλιση του βιολογικού μέλλοντος του Ελληνικού Έθνους στην πατρογονική μας γη, επιβάλλει τη συσχέτιση πολλών παραγόντων που μέχρι σήμερα προσεγγίζονται αποσπασματικά. Ο σοβαρός πολιτικός σχεδιασμός επιβάλλει να συσταθεί ισχυρό Υπουργείο Εθνικής Δημογραφικής Ανάπτυξης, με ενιαίο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει σειρά τομέων δράσης για την Οικογένεια, την Τεκνογονία, τη Μετανάστευση, τον Επαναπατρισμό και την Ομογένεια.

        Ζωή Ν Τσαρούχα
Υποψήφια Ευρωβουλευτής ΝΙΚΗ

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]