Το “ΗΛΙΑΣ Τ” προσωρινά στη θέση του “ΜΑΝΙΑΪ” στο δρομολόγιο προς Ψέριμο.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, η Λιμενική Αρχή Καλύμνου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ «ΜΑΝΙΑΪ» Ν. ΚΑΛ. 224, ότι κατά την προετοιμασία απόπλου για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από τον λιμένα ν. Καλύμνου προς τον λιμένα ν. Ψερίμου, παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.
Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αποκατάστασης από τον παρακολουθούντα το πλοίο αναγνωρισμένο οργανισμό.
Τα εγκεκριμένα δρομολόγια μέχρι αποκατάστασης της βλάβης στο “ΜΑΝΙΑΪ” θα εκτελεί το “ΗΛΙΑΣ Τ” της ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ
Το σημερινό δρομολόγιο εκτελέστηκε στις 7.00 το απόγευμα ,ενώ από αύριο Τετάρτη 21 Ιουνίου η αναχώρηση θα γίνεται κανονικά στις 9.30 το πρωί από Κάλυμνο και στις 5.00 το απόγευμα από Ψέριμο. Σημείο αναχώρησης από Κάλυμνο στο κεντρικό λιμάνι ,όπου ελλιμενίζεται το “ΗΛΙΑΣ Τ”

Latest..

Αύξηση της ΚΑΠ, σχολείο Βρίσας και Ειδικός Σχολείο στη συνάντηση Βέρρου με Αν. Υπουργό Εσωτερικών

ΛΕΣΒΟΣ: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος στο πλαίσιο την παρουσίας του αυτές τις μέρες στην … [Read More...]

Διέγραψαν δάνειο ηλικιωμένου χαμηλοσυνταξιούχου που μένει σε ακριτικό νησί – Η παρέμβαση που τον «έσωσε»

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]