ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗ

ΧΙΟΣ :
Το ΠΑΣΟΚ Χίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Όλες αυτές τις τελευταίες μέρες ο κύριος Μηταράκης και όλο το πολιτικό προσωπικό των παρατρεχάμενών του επιδίδονται σε παραπλανητικές και ψευδείς τοποθετήσεις σχετικά με το ζήτημα της υποστελέχωσης του ΕΚΑΒ στη Χίο παρουσιάζοντας το άσπρο μαύρο λες και απευθύνονται σε ιθαγενείς. Δυστυχώς όμως γι αυτούς η ίδια η πραγματικότητα έρχεται να επιβεβαιώσει την αναξιοπιστία των όσων υποστηρίζουν χωρίς περίσκεψη και χωρίς ντροπή:

Πως αλλιώς θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι χθες βράδυ για άλλη μια φορά αποτυπώθηκε το πρόβλημα σε όλο του το μεγαλείο καθώς ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κύριος Μάρκος Σκούφαλος, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, αισθάνθηκε αδιαθεσία και το μοναδικό ασθενοφόρο ήταν στο Πυργί για άλλον ασθενή και… θα περνούσε κι από Θολοποτάμι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Περιστατικά όπως το παραπάνω καταδεικνύουν με τον πλέον θλιβερό τρόπο το μέγεθος του ζητήματος. Περιστατικά όπως αυτό πριν από λίγες ημέρες στην Κω καταδεικνύουν περίτρανα ότι το πρόβλημα είναι γενικευμένο ειδικά όσον αφορά τη νησιωτική χώρα που η κυβέρνηση των αρίστων έχει εγκαταλείψει στο έλεος της οπισθοδρόμησης αποψιλώνοντας τις δομές υγείας.

Ύψιστη προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ είναι η ανασυγκρότηση του Ε.Σ.Υ. και δεσμευόμαστε ότι προς αυτή την κατεύθυνση στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο, εντατικά, θα συμβάλλουμε ώστε να πραγματοποιηθούν όλα όσα έχει δικαίωμα να απολαμβάνει κάθε συντοπίτης μας.

Περαστικά στον κύριο Μάρκο Σκούφαλο, γρήγορα και πάλι στις επάλξεις.

Latest..