ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΗ ΕΡΓΑ

ΧΙΟΣ :
Το ΠΑΣΟΚ Χίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Η Ν.Ε. Χίου καλωσορίζει στο όμορφο νησί μας τον Πρωθυπουργό της συγκάλυψης των Τεμπών, της ακρίβειας και της φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας, της πλήρους διάλυσης του Ε.Σ.Υ.

Οπωσδήποτε η επίσκεψη αυτή του κυρίου Μητσοτάκη στην Χίο θα του προσφέρει την ευκαιρία να πιει νερό και να ξεδιψάσει από το κόρης Γεφύρι, να εκθειάσει το υπερσύγχρονο αεροδρόμιο μας, να υποδεχτεί κόσμο στο Τελωνείο, να θαυμάσει το δικαστικό μέγαρο, έργα στα οποία με λαϊκίστικο τρόπο εδώ και χρόνια επενδύει ο πρώην υπουργός απορρήτων κονδυλίων και ρουσφετιών Νότης Μηταράκης. Έργα της γενιάς του που συνεχίζουν να βαλτώνουν.

Επιπλέον θα ήταν χρήσιμο να επισκεφτεί το νοσοκομείο μας και να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι, για τις τραγικές ελλείψεις και την υποστελέχωση του ΕΣΥ και τα διαλυμένα σχεδόν κέντρα υγείας του νησιού.

Θα προτείναμε δε, στον κύριο Πρωθυπουργό να επισκεφτεί και γιατί όχι να καταθέσει στεφάνι φουσκωμένος από υπερηφάνεια στο Αίπος, τόπο που το 2020 με τη δική του εγκληματική ανοχή, η δική του κυβέρνηση αιματοκύλισε τους Χιώτες οι οποίοι αντέδρασαν στα σχέδια για δημιουργία φαραωνικής υπερδομής – φυλακής προσφύγων/μεταναστών.

Αφού τα πράξει όλα αυτά τότε οπωσδήποτε επιβάλλεται να συναντήσει τους Χιώτες πολίτες στην Απλωταριά και να συζητήσει μαζί τους. Ίσως τότε καταλάβει ότι δεν έχει τίποτα να τους πει για την ολέθρια αμέλεια που έχει επιδείξει για τα νησιά μας όλα αυτά τα χρόνια. Ίσως τότε να καταφέρει να προφέρει μια συγγνώμη που πεισματικά αρνείται ο πρώην υπουργός του εδώ και 4 χρόνια μεταθέτοντας τις ευθύνες αλλού. Ίσως τότε κατανοήσει εν τέλει ότι εδώ, στην δημοκρατική Χίο δεν περνάνε πια τα ψέματά τους και στις 9 Ιούνη ο λαός θα τους τιμωρήσει.

Latest..

Το παραδοσιακό πανηγύρι στον αυλόγυρο του ΙΝ Αγίου Νικολάου Πόθιας, μετά τον εσπερινό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Παράταση προθεσμίας για τις αιτήσεις επιχορήγησης Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων & Σωματείων

ΣΑΜΟΣ: Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για παροχή χρηματικής επιχορήγησης πολιτιστικών – αθλητικών συλλόγων και σωματείων για δράσεις – … [Read More...]