Τομεακή Επιτροπή Β. Δωδ/σου του ΚΚΕ για την έλλειψη καρδιολόγου στο Νοσοκομείο Κω

ΚΩΣ:

Τομεακή Επιτροπή Β.Δωδ/σου του ΚΚΕ  για την έλλειψη καρδιολόγου στο Νοσοκομείο Κω
Για άλλη μια φορά οι κάτοικοι της Κω βρίσκονται χωρίς καρδιολόγο στο νοσοκομείο,αφού ο ένας και μοναδικός είναι με αναρρωτική!
Χώρια οι άλλες ελλείψεις ειδικοτήτων και προσωπικού.
Για άλλη μια φορά η πολιτική της κυβέρνησης αποδεικνύεται αδιέξοδη και επικίνδυνη.
Ευθύνες όμως έχουν και τα άλλα κόμματα όσο και διάφοροι τοπικοί παράγοντες που «πετάνε» υποσχέσεις και ψεύτικες διαβεβαιώσεις. Δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να σπέρνουν εφησυχασμό ,στηρίζοντας στην ουσία  την ίδια ακριβώς πολιτική που μας έφερε ως εδώ.
Εκατομμύρια ευρώ για την στήριξη του  τουρισμού, ακόμα και του  ιατρικού!! Ψίχουλα οι δαπάνες για το δημόσιο σύστημα Υγείας.
Στο νησί της Κω των υψηλότατων επιδόσεων του τουρισμού , τα κέρδη των ομίλων  με τις πλάτες όλων των κυβερνήσεων ,αυξάνονται σε βάρος της ζωής του λαού της Κω .
Οι  δεσμεύσεις των κυβερνώντων ότι το δήθεν νέο ΕΣΥ  θα έλυνε  τα οξυμένα προβλήματα στον χώρο της Υγείας, πέφτουν στο κενό.
Ο λαός της Κω δεν μπορεί να περιμένει ποιο θα είναι το επόμενο θύμα
Εδώ και τώρα να καλυφθούν όλες οι θέσεις καρδιολόγων ,παθολόγων καθώς και όλων των ειδικοτήτων.
Το ΚΚΕ πρωτοστατεί και είναι αδιάκοπα στο πλάι των υγειονομικών και του λαού της Κω για: αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν Υγεία ,προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού (υγειονομικού, βοηθητικού ,τεχνικού) στο νοσοκομείο, στο Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας και στο ΕΚΑΒ ώστε να καλύπτει όλο το 24ωρο με δύο ασθενοφόρα .
25/1/2024

Latest..

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ

ΧΙΟΣ : Σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και με κυρίαρχο στόχο την ασφάλεια περιπατητών, προσκυνητών και πλήθους κόσμου που φέτος θα επισκεφτούν το Ιερό Προσκύνημα … [Read More...]

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗΣ ΑΣΚΕΙ ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΛΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΧΙΟΣ : Ο Γιώργος Κλιαμενάκης, γνωστός για την έντονη πολιτική του δράση και την αγωνιστική του στάση, προχώρησε σε μια ακόμα σφοδρή κριτική κατά της Δημοτικής Αρχής Μαλαφή, … [Read More...]