Τον «έκαψαν» οι φωτογραφίες με… πιστόλι στο Facebook! Χειροπέδες σε 25χρονο στην Κω (ενότητα Ηρακλειδών)

ΚΩΣ: Ακολουθώντας τα ψηφιακά ίχνη, οι αστυνομικοί στην Κω οδηγήθηκαν στη σύλληψη ενός  25χρονου, ο οποίος πόζαρε, επιδεικνύοντας όπλα σε φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook.
Οι αστυνομικοί είδαν το υλικό και ξεκίνησαν έρευνα για να τον εντοπίσουν και έτσι ο νεαρός Έλληνας από ένα χωριό στην δημοτική ενότητα Ηρακλειδών στην Κω, βρέθηκε με χειροπέδες.
Ο 25χρονος παραδέχθηκε ότι είχε αναρτήσει τις επίμαχες φωτογραφίες στις 29 Οκτωβρίου και στο σπίτι του βρέθηκαν δυο όπλα κρότου, ένα πιστόλι και ένα περίστροφο, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με έξι αβολίδωτα φυσίγγια.
Τα όπλα κατασχέθηκαν και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, ο οποίος του άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, του όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Latest..

Γ. Κοτσίδας: «Η λειτουργία του νοσοκομείου είναι επισφαλής» | «Το νέο νοσοκομείο θα κατασκευαστεί με τον οργανισμό του 2012!!! Θα καταντήσουμε σαν το ΚΥ Αντιμάχειας»

ΚΩΣ: Γ. Κοτσίδας, Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος, πρόεδρος Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών Νοσοκομείου Κω: «Η λειτουργία του … [Read More...]

Τι θα γίνει με την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών της Λέσβου; – Συνάντηση για όλα τα θέματα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

ΛΕΣΒΟΣ: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για ζητήματα αναφορικά με τον πρωτογενή τομέα.Στις συναντήσεις … [Read More...]