Τουρνουά Σκακιού στην Κάλυμνο με πρωτοβουλία του Νικόλα Σπανού Ντόβελου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Ονομάζεται Νικόλας Σπανός Ντόβελος μεγάλωσε,σπούδασε  και εργάζεται στην Αμερική, αλλά ποτέ δεν ξέχασε την καταγωγή του και την Κάλυμνο,την οποία επισκέπτεται ανελλιπώς.
 Σπούδασε Φιλοσοφία με ειδίκευση στον κλάδο “Θεωρία της κριτικής” με παράλληλες σπουδές στα Οικονομικά ,θεωρία του Περιβάλλοντος, εργάζεται και διδάσκει στο Lewis university of Chicago Illinois.
Εδώ και ένα χρόνο περίπου, ο Νικόλας, αποφάσισε να έλθει να ζήσει μόνιμα στην Κάλυμνο, εκμεταλλευόμενος τη δυνατότητα που του δίνεται στο να συνεχίζει να εργάζεται με τηλεργασία στο Lewis university of Chicago Illinois.
Στην Κάλυμνο όπως μας λέει, θέλει να βοηθήσει, προσφέροντας τις γνώσεις του και τις ιδέες του, ιδιαίτερα σε θέματα Περιβάλλοντος, αλλά και με άλλες δράσεις και πρωτοβουλίες.
Το συναντήσαμε στην παραλιακή Καλύμνου και ο Νικόλας μας μίλησε για μία νέα του πρωτοβουλία ,τη διοργάνωση τουρνουά σκακιού στην Κάλυμνο.
Δείτε τι μας λέει για αυτή την πρωτοβουλία του, στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.
,

Latest..

Τρεις ανήλικες απέδρασαν από το σπίτι της μητέρας τους στον Βόλο – Τις κρατούσε σε «ομηρία» – Επέστρεψαν στον πατέρα τους στη Ρόδο

ΚΩΣ: Σε δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια 40χρονη γυναίκα για αρπαγή ανηλίκων – Δεν τις επέστρεψε ποτέ στον πατέρα … [Read More...]

Ιατρικός Σύλλογος Κω: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας.

ΚΩΣ: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας. Οι ιατροί γνωρίζουμε έμπρακτα ότι λύσεις στα προβλήματα … [Read More...]