Τρείς συλλήψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών

ΧΙΟΣ :

Σε τρεις συλλήψεις που αφορούν νεαρά άτομα για κατοχή μικρών ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, την Πέμπτη 30 Μαΐου.
Στην σοβαρότερη περίπτωση, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του συλληφθέντα (ηλικίας 21 ετών), στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) συνολικού βάρους 21,6 γραμμαρίων περίπου και ζυγαριά ακριβείας. Οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες και η ζυγαριά κατασχέθηκαν.
Η 2η δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών αφορά 19χρονο, ο οποίος στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε να έχει αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 1,6 γραμμαρίων περίπου.
Εμπλεκόμενος στην 3η περίπτωση είναι επίσης 21χρονος, όπου στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2,1 γραμμαρίων περίπου, αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού και κάνναβης και θρυμματοποιητής κάνναβης.
Τις προανακρίσεις διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου.

Latest..

Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στη δισυπόστατη εκκλησία (Αγίας Παρασκευής-Αγίου Στυλιανού) στο αλσύλλιο του περιφερειακού Πόθιας Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές, άνοδος στις χαμηλόβαθμες – Αύξηση βάσεων στο 38% των τμημάτων και πτώση στο 62%

ΛΕΣΒΟΣ: Άνοδο στο 38% των τμημάτων κατεγράφη με βάση τα στατιστικά στοιχεία των βάσεων εισαγωγής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, … [Read More...]