Τροχαία ατυχήματα, σε Νεοχώρι και Λαγκάδα

ΧΙΟΣ :

Δύο τροχαία ατυχήματα καταγράφηκαν το πρωί της Τετάρτης στο οδικό δίκτυο της Χίου, όπου ευτυχώς οι τραυματισμοί δεν ήταν σοβαροί παρά το ότι οι εικόνες προμηνύουν κάτι πιο δυσάρεστο.
Περί τις 11.00 το πρωί, την Τετάρτη 16/8 κοντά στο ύψος της εκκλησίας στο χωριό Νεοχώρι, Ι.Χ. όχημα συγκρούστηκε με τρακτέρ.
Στο σημείο έσπευσε όχημα της Τροχαίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του τρακτέρ, ενώ κοπέλα συνεπιβάτης στο ΙΧ έσπασε την κλείδα της, όπως διαπιστώθηκε φτάνοντας στα επείγοντα.

Νωρίτερα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον Εθνικό δρόμο δρόμο Χίου- Καρδαμύλων στο ύψος του οικισμού Αγρελωπό της κοινότητας Λαγκάδας.
Για άγνωστο λόγο Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε κάθετη θέση σε παρακείμενο χωράφι, ενώ όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανάρτησε ο δάσκαλος οδήγησης Μιχάλης Κουτρής, ένας στύλος της ΔΕΔΔΗΕ το συγκρατεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από το τροχαίο ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές, με το δάσκαλο οδήγησης να επισημαίνει την προσοχή που χρειάζεται η οδήγηση, ειδικά μετά από τα πανηγύρια του καλοκαιριού και να τηρούνται τα όρια ταχύτητας.

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]