Τροχαίο και σύλληψη οδηγού στη Σάμο

ΣΑΜΟΣ: Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο 1ο χλμ της Ε.Ο. Πυθαγορείου – Σάμου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε Έλληνας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δικυκλιστή.
Στο μεταξύ, συνελήφθη το Σάββατο στο Καρλόβασι, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, οδηγός, Έλληνας, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα αν και βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου.
 

Latest..

Αύξηση της ΚΑΠ, σχολείο Βρίσας και Ειδικός Σχολείο στη συνάντηση Βέρρου με Αν. Υπουργό Εσωτερικών

ΛΕΣΒΟΣ: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος στο πλαίσιο την παρουσίας του αυτές τις μέρες στην … [Read More...]

Διέγραψαν δάνειο ηλικιωμένου χαμηλοσυνταξιούχου που μένει σε ακριτικό νησί – Η παρέμβαση που τον «έσωσε»

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]