Τροφή για τα πυρόπληκτα ελάφια της Ρόδου, στέλνουν τα ελάφια της Λήμνου.

ΛΗΜΝΟΣ: Με πρωτοβουλία και σε συντονισμό της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λήμνου “Η ΕΝΩΣΗ” αποστέλλει ένα τόνο ζωοτροφικό κριθάρι για την σίτιση των πλατωνιών της Ρόδου, στον Δήμο Ρόδου – Διεύθυνση Πρωτογενούς Τομέα.
Η ΠΦΠΟ, διά της προέδρου της Άννας Τοσούνογλου, ευχαριστεί θερμά την “ΕΝΩΣΗ”, και τις μεταφορικές “ΗΦΑΙΣΤΟΣ” Λήμνου, “ΛΑΚΙΩΤΗΣ”, και “ΝΤΕΛΑΚΗΣ-ΒΕΝΙΧΑΚΗ” Ρόδου που άμεσα και με προθυμία δέχθηκαν να δημιουργηθεί αυτή η αλυσίδα αλληλεγγύης προς τα πυρόπληκτα ζώα.

Να σημειώσουμε, ότι τα πλατώνια της Λήμνου είναι της ίδιας οικογένειας dama dama της Ρόδου, τα οποία μεταφέρθηκαν στην Λήμνο στο τέλος της δεκαετίας του ’60.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμών Κελσίου – Οι περιοχές με βροχές και καταιγίδες

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]