Τρόφιμα για 130 ευάλωτες οικογένειες του νησιού μας

ΛΕΣΒΟΣ:

Το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο της δράσης «Το καλάθι της Αγάπης» που υλοποιεί, προχώρησε στην διάθεση τροφίμων σε 130 ευάλωτες οικογένειες του νησιού. Στο πλαίσιο της ίδιας δράσης παραδόθηκαν επίσης τρόφιμα στο «Κοινωνικό Συσσίτιο» της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης, Ερεσού & Πλωμαρίου, μέσω του οποίου σιτίζονται καθημερινά 200 ευάλωτες οικογένειες & συνάνθρωποι μας. Την διαδικασία προετοιμασίας των γευμάτων του Κοινωνικού Συσσιτίου της Μητροπόλεως υποστηρίζουν καθημερινά 8 εθελόντριες του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος.
Ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης & τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστούν θερμά όλους τους πολίτες που απλόχερα προσέφεραν τρόφιμα για να ενισχύσουν την δράση του Τμήματος, καθώς επίσης και στις ακούραστες εθελόντριες που συμμετείχαν στην υλοποίηση της δράσης.
Ευχαριστούμε τις εταιρείες που διέθεσαν δωρεάν τρόφιμα στο πλαίσιο της δράσης και οι οποίες είναι οι εξής: Μανώλης Χατζέλης – Ανώνυμη Πτηνοτροφική Εταιρεία, Catering Elaitis – Εμμανουήλ Τζανέτος και τα Σούπερ Μάρκετ «Μυτιλήνη», «Σκλαβενίτης», «Μασούτης».
Ευχαριστούμε θερμά τους μικρούς μαθητές, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και τις εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου Βαρειάς, οι οποίοι συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τρόφιμα προκειμένου να ενισχύσουν την δράση μας.
Ευχαριστούμε τέλος τα Σούπερ Μάρκετ «ΑΒ», «Σκλαβενίτης» & «Μασούτης» τα οποία συνεργάστηκαν με το Τμήμα για την τοποθέτηση καλαθιών για την συγκέντρωση τροφίμων.
Παρακαλούμε όσες τοπικές επιχειρήσεις επιθυμούν να ενισχύσουν την δράση «Το καλάθι της Αγάπης»  του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την δωρεάν διάθεση τροφίμων, όπως επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Τμήματος στο τηλ. 2251029480.

Latest..

Επιστολή προς μαθητές/μαθήτριες της Γ΄Λυκείου των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Β.Αιγαίου

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]