Β. Χοχλάκα: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου – Επισκέψεις σε χωριά της Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ:

Τη Μόρια, την Παναγιούδα, τα Πάμφιλα, αλλά και τα Μιστεγνά, τις Νέες Κυδωνίες και την Πηγή επισκέφθηκε η υποψήφια Περιφερειάρχης Βάσω Χοχλάκα, μαζί με μέλη του συνδυασμού”Αλλαγή Πορείας για τα νησιά μας” . 
Συνομίλησαν με τους κατοίκους, αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς γύρω απο τα ζητήματα που τούς απασχολούν, με έμφαση στα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως η ακρίβεια, που στα νησιά μας είναι ακόμη πιο έντονη. 
Συζητήσαμε , επισης, για τις αναπτυξιακές δυνατότητες που έχουν τα χωριά μας που, δυστυχώς, παραμένουν ανεκμετάλλευτες αναφέροντας τις προτάσεις του συνδυασμού μας που στόχο έχουν την προοπτική και αναζωογόνηση των χωριών μας και των νησιών μας συνολικά.
Το Σάββατο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου:

Latest..

Π. Κουφέλος: . Οραματιζόμαστε ένα Δήμο ευημερούντα που όλοι θα αγαπάμε και για τον οποίον νιώθουμε υπερήφανοι

ΛΕΣΒΟΣ: Στις 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ο Πανάγος Κουφέλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα δράση νέος Δήμος” και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης, … [Read More...]

Αυτή είναι η 50χρονη μητέρα που διαμελίστηκε στην κρεατομηχανή – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της

ΛΕΣΒΟΣ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της 50χρονης L.P., η οποία διαμελίστηκε από τη μηχανή του κιμά την οποία καθάριζε, μέσα σε κρεοπωλείο που εργαζόταν στο … [Read More...]