ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΝΟΤΟΥ Ο ΧΡ. ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΧΙΟΣ : Ο Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου, παίκτης της Μικτής Νότου του 2008, έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση στον ημιτελικό της διοργάνωσης και οδήγησε την ομάδα του σε μια μεγάλη νίκη επί της ΕΚΑΣ Θεσσαλονίκης με σκορ 72-69.

Ο Χιώτης αθλητής του ΒΑΟΛ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, καθώς σημείωσε 11 πόντους και ήταν ασταμάτητος στο παρκέ. Με την ενέργειά του και την επιθετική του δύναμη, κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του και να ένας από τους πυλώνες που την οδήγησαν στη νίκη.
Η Μικτή Νότου του 2008, μια ομάδα αποτελούμενη από τους καλύτερους παίκτες του Αιγαίου, είχε δείξει τις ικανότητές της από το πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης. Με τη βοήθεια του Χατζηλάμπρου και των συμπαικτών του, κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης και θα δώσει μια μεγάλη μάχη ενάντια στην ΕΣΚΑ.
Η ΕΣΚΑ έχει εξίσου ικανούς παίκτες και μια δυνατή ομάδα, αλλά ο Χατζηλάμπρου και η Μικτή Νότου του 2008 δεν έχουν την πρόθεση να υποκύψουν εύκολα.

Latest..

Πολιχνίτος, το μουσείο που πληγώσαμε

ΛΕΣΒΟΣ: Ποιός είναι εκείνος που έχει περιδιαβεί στο χωριό μας και δεν έχει εντυπωσιαστεί από τα μοναδικής ομορφιάς σπίτια του, με τα εξαιρετικά πελεκητά διακοσμητικά και τους … [Read More...]

Λήμνος- Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου : “Δήμαρχε δώστε εντολή για αθόρυβα πυροτεχνήματα στην φετινή Ανάσταση”.

ΛΗΜΝΟΣ: Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε την Ανάσταση, κατά την οποία συνηθίζεται να ρίχνονται πυροτεχνήματα και βεγγαλικά.  Πολλά κατοικίδια ζώα είναι κροτοφοβικά και … [Read More...]

Η… επιστροφή του Φώτη

ΧΙΟΣ : Αντί μνημοσύνου για τα 59 χρόνια από τον θάνατο του Φώτη Αγγουλέ (26 προς 27 Μαρτίου 1964) και μιας και πλησιάζει η εβδομάδα των παθών και το Πάσχα, αντιγράφουμε μέρος … [Read More...]