Βασίλης Πανουράκης: Παύεται από αντιπεριφερειάρχης Σάμου με απόφαση Μουτζούρη

ΣΑΜΟΣ: Τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Βασίλη Πανουράκη, βγάζει από τη θέση του ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.
Ειδικότερα, με απόφασή του ανακαλεί τον ορισμό αντιπεριφερειαρχών στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ως προς τον Βασίλη Πανουράκη, περιφερειακό σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, στη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Νομού Σάμου, και κατά το μέρος των αρμοδιοτήτων που του έχουν ανατεθεί, “λόγω διατάραξης του κλίματος συνεργασίας που αίρει την αρχή της επικουρικότητας στα καθήκοντα της Περιφερειακής Αρχής”.
Η απόφαση αυτή θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Αυγούστου, την ημέρα ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του κ. Πανουράκη με τον συνδυασμό “Νέα Δυναμική” του υποψήφιου περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδη Στεφανή στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο κ. Μουτζούρης αντέδρασε ζητώντας ως “αυτονότητη την υποβολή παραίτησης του Βασίλη Πανουράκη από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σάμου, καθώς επίσης και τη διαγραφή του από τον συνδυασμό του”.
Μουτζούρης: O Βασίλης Πανουράκης να παραιτηθεί από αντιπεριφερειάρχης Σάμου
Ο Βασίλης Πανουράκης δεν είχε παραιτηθεί, ούτε και τοποθετηθεί έκτοτε δημοσίως.
 
 

Latest..

Στο Λιβαδοχώρι ξενύχτησαν οι αγρότες της Λήμνου. Σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου κάθοδος στην Μύρινα.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]