Video από το Ποδαρικό στο Δημαρχείο του νέου Δήμαρχου Καλυμνίων Ιωάννη Μαστροκούκου.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Σήμερα Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024 ,πρώτη ημέρα του νέου έτους, έγινε και η επίσημη εγκατάσταση του νέου Δημάρχου Καλυμνίων Ιωάννη Μαστροκούκου για 5ετή θητεία (2024-2028) και της νέας Δημοτικής Αρχής που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου 2023.
 Μετά την επίσημη δοξολογία και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και μόλις κόπασε η βροχή που έπεφτε, ο νέος Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος άνοιξε τη πόρτα της κεντρικής εισόδου του Δημαρχιακού Μεγάρου και συνοδευόμενος από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους  της Παράταξης του  και συνεργάτες του, ανέβηκε στο Γραφείο αναλαμβάνοντας πλέον και επίσημα τα καθήκοντα του.
Δείτε στιγμιότυπα από την εγκατάσταση του Γιάννη Μαστροκούκου στο Video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς
1-1-2024 Ποδαρικό στο Δημαρχείο από το νέο Δήμαρχο Καλυμνίων Ιωάννη Μαστροκούκο
Watch this video on YouTube
Προηγούμενο άρθροΈνα υγιέστατο χαριτωμένο αγοράκι έκανε “ποδαρικό” για το 2024 στη Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Καλύμνου.

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]