Βιντεο: Νέα τραγωδία – Μία νεκρή σε νέο ναυάγιο – Σώθηκε με ΚΑΡΠΑ το μωρό της

ΛΕΣΒΟΣ:

Λέμβος που μετέφερε μετανάστες βυθίστηκε στη Σάμο, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της στη θάλασσα. Με ΚΑΡΠΑ σώθηκε το μωρό της.
Νέο ναυάγιο σημειώθηκε στη Σάμο, όταν λέμβος στην οποία επέβαιναν 37 μετανάστες βυθίστηκε, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να εντοπιστεί νεκρή από τις Λιμενικές Αρχές.
Την ίδια στιγμή, ένα μωρό σώθηκε την τελευταία στιγμή, όταν του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και με ΚΑΡΠΑ ανέκτησε τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ένα από τα άτομα που επέβαιναν έσκισε την πνευστή λέμβο, η οποία βυθίστηκε, μόλις οι Λιμενικοί προσέγγισαν την περιοχή. Οι άντρες του Λιμενικού προχώρησαν στη διάσωση των επιβαινόντων, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Λιμεναρχείο Σάμου και από εκεί στην κλειστή δομή στη Ζερβού.
Σημειώνεται ότι σήμερα υπήρξαν άλλες τέσσερις προσπάθειες μεταναστών να περάσουν στην Σάμο. Στα δύο περιστατικά τελικά η διάσωση έγινε από την πλευρά της τουρκικής ακτοφυλακής, ενώ στο τρίτο περιστατικό οι μετανάστες κατάφεραν να αποβιβαστούν στο Ακρωτήριο Πράσο. Σε εξέλιξη βρίσκεται άλλο περιστατικό στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου.

Latest..

Έχουν το τέλος που τους έπρεπε

ΧΙΟΣ : Ανεμομαζώματα, διαολοσκορπίσματα. Έτσι το λένε στο χωριό μου και δεν αφορά μόνο τους τζογαδόρους της τσόχας. Αφορά γενικώς τους σαλταδόρους της ζωής και τους λογής-λογής … [Read More...]