Βουλευτικές Εκλογές 21 Μαΐου: Μάθε που ψηφίζεις με λίγα κλίκ

ΙΚΑΡΙΑ: Μέσα από την εφαρμογή «Μάθε πού ψηφίζεις» μπορείς μέσα σε ένα μόλις λεπτό να βρεις το εκλογικό σου διαμέρισμα και τον ειδικό εκλογικό σου αριθμό για τις Εκλογές 2023.
Οι εκλογικοί κατάλογοι είναι έτοιμοι, ενώ ενημερωμένη φαίνεται να είναι και η εφαρμογή του ΥΠΕΣ, «Μάθε που ψηφίζεις», που περιλαμβάνει μεταβολές μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2022. Σύμφωνα με το ΠΔ 26/2012, οι εκλογικοί κατάλογοι συντάσσονται με ευθύνη των Δήμων και αντλούνται από το τηρούμενο σε αυτούς δημοτολόγιο.

Μπαίνεις στη διεύθυνση https://www.ypes.gr/mathe-poy-psifizeis-forma/
Συμπληρώνεις το επώνυμο και τα πρώτα στοιχεία από το όνομά σου, αλλά και τα ονόματα του πατέρα και της μητέρας σου. Προσθέσεις τη χρονολογία γέννησή σου.
Εναλλακτικά, μπορείς να συμπληρώσεις μόνο τον Ειδικό Εκλογικό Αριθμό (E.E.A.) και το επώνυμό σου.
Εκλογές 2023
Στη συνέχεια, πατάς αναζήτηση και βλέπεις τον κωδικό εκλογικού διαμερίσματος, το εκλογικό σου διαμέρισμα και τον ειδικό εκλογικό σου αριθμό.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο λάθος, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν για τη διόρθωσή του με τον Δήμο, στο δημοτολόγιο του οποίου είναι γραμμένοι.

Latest..

Θάνατος Αστυνομικού στη Λέσβο

ΛΕΣΒΟΣ: Διαβάστε την ανακοίνωσηΣτο πένθος βυθίστηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου, θρηνώντας τον άδικο και απρόσμενο χαμό του αγαπητού συναδέλφου μας, Αρχιφύλακα ΣΠΑΝΟΥ … [Read More...]

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ (ΦΩΤΟ)

ΧΙΟΣ : Ένα ΙΧ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και έπεσε στον γκρεμό στον παραθαλάσσιο δρόμο της Αγ. Ερμιόνης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι επιβαίνοντας … [Read More...]