Βραδινοί έλεγχοι τροχαίας για παραβίαση σημάτων στάθμευσης- αφαίρεση πινακίδων

ΧΙΟΣ :

Σε μπαράζ ελέγχου χώρων όπου απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση προχωρά με το νέο χρόνο η Τροχαία Χίου.
Την 2η μέρα του νέου χρόνου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στην Λεωφόρο Ενώσεως απέναντι από το αεροδρόμιο Χίου όπου σε 30 τουλάχιστον σταθμευμένα αυτοκίνητα κόπηκαν κλήσεις και αφαιρέθηκαν πινακίδες, λόγω παραβίασης του σχετικού σήματος.
Ίδια κατάσταση καταγράψαμε και σήμερα, βράδυ Τετάρτης, επί της οδού Αγίων Αποστόλων, παραπλεύρως του πάρκου Θελούδη, κοντά στο κέντρο της πόλης της Χίου.
Αν και είναι ημέρα με κλειστά καταστήματα, όπου η κίνηση στο συγκεκριμένο δρόμο είναι περιορισμένη, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι και έγινε αφαίρεση πινακίδων.
Να σημειωθεί ότι δεν έχει υπάρξει ενημερωτικό δελτίο από την αρμόδια διεύθυνση Τροχαίας ότι οι έλεγχοι θα είναι από εδώ και πέρα αυστηροί, με δεδομένο ότι ειδικά στην οδό Αγίων Αποστόλων συνήθως παρκάρουν οι περίοικοι.
Να σημειωθεί ότι παραμονή Χριστουγέννων, στη Χίο, όπως και σε όλα τα νησιά που είναι ευθύνη της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια από αστυνομικούς “σε οδηγούς και πεζούς, δίνοντάς τους ταυτόχρονα χρήσιμες οδηγίες για τις ασφαλείς μετακινήσεις τους, ενώ παράλληλα τους ευχήθηκαν για την εορταστική περίοδο”.
Δεν επισημαίνεται όμως στο δελτίο τύπου ότι θα πρέπει πλέον οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για το που παρκάρουν.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ertnews.gr

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]