Βρέθηκαν χρήματα σε παρένθετα πρόσωπα ποδοσφαιριστών της SL2

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο Πρόεδρος της Αρχής κατά της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες επίτιμος αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, στο πλαίσιο της έρευνας, που διενεργεί, για να διαπιστωθεί, εάν μέσω τραπεζικών λογαριασμών παραγόντων ΠΑΕ ή ποδοσφαιριστών, διακινείται μαύρο χρήμα, ανακάλυψε… «φλέβα χρυσού»!Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκαν χρηματικά ποσά σε πρόσωπα, που συνδέονται με ποδοσφαιριστές της SL2, τα οποία ελέγχονται εάν λειτουργούσαν ως παρένθετα πρόσωπα, για τη διακίνηση ποσών από παράνομο στοίχημα και στημένους αγώνες.
Κατά τις ίδιες πηγές, η έρευνα Βουρλιώτη οδήγησε και σε άλλο… μονοπάτι, καθώς διαπιστώθηκε ποντάρισμα ποδοσφαιριστών σε αγώνες στοιχήματος της Νοτιοανατολικής Ασίας και αντίστοιχα ποντάρισμα από πρόσωπα εκεί σε ελληνικά μάτς, που θεωρούντο «ύποπτα».
Τα ύποπτα ελληνικά ματς είχε στείλει στην Αρχή Ξεπλύματος ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας, με την Αρχή που ερευνά τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Πηγή: ieidiseis.gr / Μαίρη Μπενέα. 

Latest..

Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στη δισυπόστατη εκκλησία (Αγίας Παρασκευής-Αγίου Στυλιανού) στο αλσύλλιο του περιφερειακού Πόθιας Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές, άνοδος στις χαμηλόβαθμες – Αύξηση βάσεων στο 38% των τμημάτων και πτώση στο 62%

ΛΕΣΒΟΣ: Άνοδο στο 38% των τμημάτων κατεγράφη με βάση τα στατιστικά στοιχεία των βάσεων εισαγωγής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, … [Read More...]