Π. ΒΡΟΥΛΗΣ: ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ – ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ

ΧΙΟΣ :
Δήλωση Π. Βρουλή για το ζήτημα του Λιμανιού της Χίου:
«Με ανησυχία αντιμετωπίζουμε όλοι και εγώ προσωπικά από τη θέση ευθύνης που κατέχω τα προβλήματα ασφαλείας που αντιμετωπίζει το Λιμάνι της Χίου, τα οποία οδήγησαν στην αναστολή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με το Λιμάνι. Το Λιμάνι είναι κρίσιμο για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας και είναι απαραίτητο να διασφαλίσουμε την επαναχρησιμοποίησή του και παράλληλα να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των πολιτών μας και των επισκεπτών μας.

Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να προχωρήσουμε σε μια διαβούλευση από μηδενική βάση για τα προβλήματα του Λιμανιού, ώστε να αξιολογήσουμε τις ανάγκες και τις αδυναμίες του και να αναπτύξουμε ένα σχέδιο αποτελεσματικής δράσης για τη βελτίωση της ασφάλειας στο Λιμάνι.

Πρέπει να έχουμε όλοι υπόψη μας ότι δεν υπάρχει η κατάλληλη υποδομή στο Λιμάνι των Μεστών για να εξυπηρετεί πολίτες και επισκέπτες. Πρέπει να εργαστούμε όλοι μας σκληρά για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και είμαστε αποφασισμένοι να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των πολιτών μας και των επισκεπτών μας στο Λιμάνι της Χίου. Ως Περιφέρεια, μολονότι δεν έχουμε την άμεση ευθύνη για το ζητήματα που ανέκυψαν στο Λιμάνι, είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε με τις αρμόδιες αρχές και τους εμπειρογνώμονες για την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης που θα βελτιώσει την υποδομή και την ασφάλεια στο Λιμάνι.

Επιπλέον, θα συνεργαστούμε με τους φορείς και τους ενδιαφερόμενους για να αναζητήσουμε λύσεις που θα διασφαλίσουν τη συνέχιση της πλεύσης πλοίων στο Λιμάνι της Χίου και την εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων και των επισκεπτών μας.

Τέλος, επιθυμούμε να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας ότι θα παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη της κατάστασης προκειμένου να δοθεί λύση το ταχύτερο δυνατό.»

Latest..

Θετικά αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα της ΑΝΕΚ στη συνάντηση του Δημάρχου Δ. Διακομιχάλη με τον Υπουργό Ναυτιλίας.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – &.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ&.

ΧΙΟΣ : Τροπολογία, την οποία υιοθέτησε η επιτροπή προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κατέθεσε ως συντονιστής της Ευρωομάδας της Αριστεράς στην Επιτροπή Προϋπολογισμών … [Read More...]