ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ

ΧΙΟΣ : Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Χίου, Τμ. Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου γνωρίζει ότι από τις 2/8/2023 ημέρα Τετάρτη θα συνεχιστεί ο ψεκασμός στους οικισμούς της Β. Χίου. 

To Πρόγραμμα Ψεκασμών διαμορφώνεται ως εξής:
2/8/2023 ημέρα Τετάρτη: Αγ. Γεώργιος Συκούσης, Ζυφιάς, Βερβεράτο,
Δαφνώνας, Κέραμος, Λεπτόποδα
3/8/2023 ημέρα Πέμπτη: Χίος, Σιδηρούντα, Φυτά – Κηπούριες, Διευχά – Κατάβαση
4/8/2023ημέραΠαρασκευή: Χίος, Αμάδες, Πιτυός, Καρδάμυλα
5/8/2023 ημέρα Σάββατο: Χίος, Καρδάμυλα
7/8/2023 ημέρα Δευτέρα: Καρδάμυλα, Λαγκάδα, Συκιάδα, Βροντάδος
8/8/2023 ημέρα Τρίτη: Βρονταδος, Καρυές, Αναβατος
Οι παραγωγοί πρέπει να έχουν τα αγροκτήματά τους ανοιχτά και αν είναι δυνατόν να παρευρίσκονται σε αυτά προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παράπονα. Επίσης να απομακρύνουν τα ζώα τους από τις περιοχές ψεκασμού.
Oι μελισσοκόμοι να μεταφέρουν τα μελισσοσμήνη τους σε περιοχές που δεν θα γίνουν ψεκασμοί ή σε απόσταση μεγαλύτερη των πέντε χιλιομέτρων από τα όρια των ψεκαζόμενων περιοχών.
Οι πρόεδροι των οικισμών θα ενημερώνονται για την συγκεκριμένη ημερομηνία ψεκασμού του οικισμού τους καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή της ημερομηνίας ψεκασμού της περιοχής τους.

Latest..

Αυτά είναι τα 10 νησιά του Αιγαίου που οι Τούρκοι θα μπορούν να επισκέπτονται με διαδικασίες express όλο τον χρόνο (Κώς, Κάλυμνος, Ρόδος, Σύμη, Καστελλόριζο…)

ΚΩΣ: Συμφωνία για χορήγηση βίζας στους Τούρκους πολίτες, ώστε να διευκολυνθούν οι επισκέψεις τους στα ελληνικά νησιά, αναμένεται να υπογραφεί σήμερα, κατά την επίσκεψη … [Read More...]