Ξεκινάει ο δρόμος Νάπης – Πέλοπης

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, επισκέφτηκε σήμερα το σημείο εκκίνησης των εργασιών στο έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΝΑΠΗΣ – ΠΕΛΟΠΗΣ», προϋπολογισμού  5.200.000,00 € (με Φ.Π.Α.). Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λέσβου Κώστας Αρώνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αριστόβουλος Ελευθερίου, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας, οι πρόεδροι Νάπης Ταξιαρχούλα Παλαιολόγου και Πελόπης Μαρία Κιαχαγιά και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δυτικής Λέσβου Στέφανος Αποστόλου.
Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ξεκινάμε σήμερα ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο είναι διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της τοπικής κοινωνίας που θα  συνδέσει  όχι μόνο τα δυο αυτά χωριά αλλά την ευρύτερη περιοχή, η οποία έχει πλούσια παραγωγική δραστηριότητα. Είναι ένα αναπτυξιακό έργο και χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτή η Περιφερειακή Αρχή βάζει την σφραγίδα της στην υλοποίηση του.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χατζηκυριαζή και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν ώστε να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες και να ξεκινήσει. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Βουλευτή κ. Αθανασίου για την πολύτιμη συνεισφορά του και το ενδιαφέρον του από την πρώτη στιγμή για το συγκεκριμένο έργο. Η συμβολή του ήταν καθοριστική.
Η γραφειοκρατία είναι ένα τεράστιο ζήτημα στα μεγάλα αυτά  έργα αυτά και μας καθυστερεί αλλά όσα εμπόδια και αν βρούμε μπροστά μας τα έργα που έχουμε υποσχεθεί θα υλοποιηθούν».
 
 
 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων δήλωσε:

«Ένα από τα πρώτα έργα που μου ζήτησε να «τρέξουμε» ο Περιφερειάρχης είναι αυτό της Νάπης – Πελόπης και σήμερα είμαστε ευτυχείς που ξεκινάει. Είναι ένα έργο που θα δώσει ώθηση στην περιοχή και θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό κυρίως όσους ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα. Θέλω να ευχαριστήσω  τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας που δίνουν καθημερινό αγώνα για να προχωρήσουμε τις διαδικασίες.  Με την καθοδήγηση και την καλώς εννοούμενη πίεση από τον Περιφερειάρχη αυτή η Περιφερειακή Αρχή στο τέλος της θητείας της θα έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα στο Βόρειο Αιγαίο».

Latest..

Στη δημοσιότητα έδωσε η Εισαγγελία φωτογραφίες και ονόματα της σπείρας που εξαπατούσαν πολίτες σε Ρόδο και άλλες περιοχές της χώρας

ΚΩΣ: Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες μελών … [Read More...]

Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής: Το Τροπάριο της Κασσιανής την Κυριακή 14 Απριλίου στο Αναγνωστήριο.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Γέμισε σήμερα στην Καλλονή «Το καλάθι της Αγάπης» του Π.Τ. Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την στήριξη της δράσης «Σιτίζω»

ΛΕΣΒΟΣ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καλλονή η δράση «Το καλάθι της Αγάπης» του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο της … [Read More...]