Ξεκινάει σήμερα το SPEEDRUNNER JET2 στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Λήμνος. Τιμές εισιτηρίων – Μυτιλήνης

ΛΕΣΒΟΣ:

Ξεκινάει σήμερα, 11 Ιουλίου, η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη – Λήμνος – Μυτιλήνη, δίνοντας την ευκαιρία σε Θεσσαλονικείς και τουρίστες να ανακαλύψουν το βόρειο Αιγαίο.
Κάθε Πέμπτη θα αναχωρεί από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το SPEEDRUNNER JET2, το οποίο ήδη εκτελεί δρομολόγια για τις Σποράδες, με προορισμό τη Λήμνο και τη Μυτιλήνη.
Το δρομολόγιο θα αναχωρεί στις 7:00 το πρωί από Θεσσαλονίκη, θα φθάνει στην Μύρινα στις 11:10 και στην Μυτιλήνη στις 14:10.
Η επιστροφή θα γίνεται την ίδια ημέρα. Από Μυτιλήνη στις 15:00 και από Λήμνο στις 18:00. Το ταξίδι για Λήμνο διαρκεί 3 ώρες και 55 λεπτά, ενώ για τη Μυτιλήνη 6 ώρες και 45 λεπτά.
Πόσο κοστίζει το ταξίδι
Ένα άτομο για να ταξιδέψει προς τη Λήμνο θα πρέπει να πληρώσει 44,80 ευρώ στην οικονομική θέση, 52,70 ευρώ στη silver, 67,50 ευρώ στην club class και 89,70 ευρώ στην platinum. Ένα μεσαίο αυτοκίνητο κοστίζει 71,00 ευρώ.
Σε ό,τι αφορά το ταξίδι προς τη Λέσβο, ένας επιβάτης καλείται να πληρώσει 69,70 ευρώ στην οικονομική θέση, 77,70 ευρώ στη silver, 92,70 ευρώ στην club class και 115,70 ευρώ στην platinum. Ένα μεσαίο αυτοκίνητο κοστίζει δε, 136.10 ευρώ.
«Είναι μια καλή πηγή επισκεπτών η Θεσσαλονίκη»
Με μεγάλο ενθουσιασμό περιμένουν στη Λήμνο την έναρξη του δρομολογίου, διανύοντας ήδη μια καλή σεζόν, όπως λέει στο TheOpinion, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, Στέλιος Μάντζαρης.
«Περιμένουμε τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Λήμνο, καθώς είναι μια καλή πηγή επισκεπτών», σημειώνει ο ίδιος, ωστόσο τονίζει ότι αυτή έπρεπε να έχει γίνει τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα και όχι στις 15 Ιουλίου.
Το νησί, το οποίο το χαρακτηρίζει η αυθεντικότητά του, δέχεται τουρίστες απ’ ΄όλο τον κόσμο και όλη την Ελλάδα, όπως αναφέρει ο κ. Μάντζαρης. «Έχουμε επισκέπτες από τα Βαλκάνια, την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, τις ΗΠΑ, ακόμα και την Αυστραλία».
Όπως μας λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, επισκεπτόμενοι το νησί, θα συναντήσουμε πανέμορφα μέρη, θα γευτούμε μοναδικές γεύσεις και φυσικά θα χαλαρώσουμε σε προσεγμένα καταλύματα.

Latest..

Μαγγανίτης Ικαρίας: Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου “Το Καβάκι” σχετικά με δημοσίευμα της Ικαριακής Ραδιοφωνίας

ΙΚΑΡΙΑ: Μαγγανίτης Ικαρίας: Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου “Το Καβάκι” σχετικά με δημοσίευμα της Ικαριακής Ραδιοφωνίας – Ικαριακή Ραδιοφωνία <!-- … [Read More...]

50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρο – Εκδήλωση από το Σύλλογο Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι»

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Σύλλογος Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι» σας προσκαλεί στην εκδήλωση μνήμηςγια τα 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου, που θα … [Read More...]

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΑΛΑΦΗ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ! ΠΡΟΛΑΒΕ!

ΧΙΟΣ : Προκηρύξεις με προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών μόλις μια ημέρα έχουμε δει και με προηγούμενους δημάρχους. Είναι νόμιμες μεν,  ωστόσο δε βοηθούν στη διαφάνεια και … [Read More...]

Επανάληψη διαγωνισμού από ΥΝΑΝΠ για 6 γραμμές λόγω μη υποβολή προσφορών μεταξύ των οποίων και ΚΑΛΥΜΝΟΣ -ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]