Ξεκίνησαν οι γεωτεχνικές έρευνες στο Λιμάνι Κεφάλου

ΚΩΣ:

Με αφορμή την έναρξη των γεωτεχνικών ερευνών για την επέκταση και αναβάθμιση του Λιμένα Κεφάλου ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου Μπάμπης Ναβροζίδης, μίλησε στην κάμερα του Kos Tv και ανέφερε ότι η δέσμευση που ανέλαβε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου απέναντι στην Κω, υλοποιείται στο ακέραιο μετά την πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης με τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κω Παναγιώτη Αβρίθη για την επέκταση του λιμανιού.
Τέλος ο κ. Ναβροζίδης επισήμανε ότι ο πλωτός γερανός αφίχθη στην Κω για την αναγκαία γεωτεχνική έρευνα προκειμένου να κλείσει ο φάκελος του έργου προ της υποβολής του για την εξασφάλιση χρηματοδότησης για την υλοποίηση του. Να υπενθυμίσουμε ότι η Περιφέρεια υπέγραψε σύμβαση με το Λιμενικό Ταμείο, για την επέκταση και αναβάθμιση του λιμανιού στην Κέφαλο, το οποίο θα αποτελέσει τον δεύτερος λιμενικός πόλος στο νησί μας. Πρόκειται για έργο που θα συμβάλει αναπτυξιακά στην προοπτική του νησιού της Κω και ειδικότερα της περιοχής Κεφάλου, και το οποίο το Λιμενικό Ταμείο έχει μελετήσει και αδειοδοτήσει περιβαλλοντικά.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/29267-ksekinisan-oi-geotexnikes-erevnes-sto-limani-kefalou

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]