Ξεκίνησε η ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Μασουριού και Ψερίμου για το καλοκαίρι 2024 (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Στο πλαίσιο υποχρέωσης του Δήμου Καλυμνίων για την «Ναυαγοσωστική Κάλυψη Πολυσύχναστων Παραλιών Μασουριού και Ψερίμου έτους 2024» ήδη η ανάδοχος Εταιρεία που ανέλαβε την παροχή της εν λόγω Υπηρεσίας, έχει προχωρήσει στην εφαρμογή των υποχρεώσεων της που απορρέουν από τη σύμβαση που υπογράφηκε.
Δευτέρα πρωί 10 Ιουνίου 2024, με το φακό του kalymnos-news.gr επισκεφτήκαμε την παραλία του Μασουριού, μία από τις 2 παραλίες που θα ισχύει το μέτρο και διαπιστώσαμε ότι η Ναυαγοσωστική κάλυψη, ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί κανονικά.
Στο κέντρο της παραλίας έχει τοποθετηθεί το βάθρο ναυαγοσώστη, ο θαλάσσιος χώρος έχει οριοθετηθεί με σημαντήρες, για την απαγόρευση εισόδου σκαφών. Επίσης υπάρχει όλος ο προβλεπόμενος εξοπλισμός καθώς και μηχανοκίνητο επαγγελματικό μικρό σκάφος για να χρησιμοποιηθεί από τον Ναυαγοσώστη εφόσον χρειαστεί.
Οι υποχρεώσεις και το ωράριο του Ναυαγοσώστη είναι καθημερινά από 01/06/2024 έως 30/09/2024 (συμπεριλαμβανομένων Σαββατοκύριακων και αργιών) και από τις 10.00 το πρωί έως και τις 6.00 το απόγευμα.
Για τη λειτουργία της «Ναυαγοσωστικής Κάλυψης” στην παραλία Μασουριού, μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr o ναυαγοσώστης Σκεύος Πολιάς.
Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Latest..

Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη με τη συμμετοχή Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών

ΛΕΣΒΟΣ: Ευρεία σύσκεψη εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου στην … [Read More...]