Ξεκινούν 17 Ιουνίου τα θερινά δρομολόγια των Αστικών Λεωφορείων προς τουριστικούς προορισμούς και παραλίες της Μυτιλήνης

ΛΕΣΒΟΣ: Ξεκινά η καλοκαιρινή σεζόν με δρομολόγια προς τις ομορφότερες παραλίες της Μυτιλήνης!
Από τις 17 Ιουνίου,οι Αστικές Συγκοινωνίες Μυτιλήνης ανακοίνωσαν την έναρξη των θερινών δρομολογίων προς τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Μυτιλήνης, προσφέροντας μια πληθώρα επιλογών για δροσερές βουτιές και χαλάρωση κάτω από τον ήλιο!
Μάλιστα έτος το καλοκαίρι, οι επισκέπτες στην περιοχή Χαράμιδας θα έχουν πρόσβαση σε λεωφορείο από το αεροδρόμιο, έχοντας έτσι την ευκαιρία να επιλέξετε την παραλία που επιθυμείτε!
Αυτό το νέο δρομολόγιο θα διευκολύνει σημαντικά τις μετακινήσεις σας προς τις πανέμορφες παραλίες της περιοχής, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήματα.
Επίσης μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα, η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ αποφάσισε να επαναφέρει το δρομολόγιο που είχε διακοπεί την τελευταία 5ετία από την περιοχές ΑΥΛΩΝΑΣ ΠΕΡΑΜΑ ΕΥΡΕΙΑΚΗ.
Είναι σημαντικό η διοίκηση ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ να συνεχίσουν να λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες των πολιτών και να εργάζονται για την υλοποίηση λύσεων που ωφελούν τους πολίτες της Μυτιλήνης και της Λέσβου γενικότερα.
Ο ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Το άρθρο Ξεκινούν 17 Ιουνίου τα θερινά δρομολόγια των Αστικών Λεωφορείων προς τουριστικούς προορισμούς και παραλίες της Μυτιλήνης εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη – Ειδήσεις από τη Λέσβο – Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Latest..