Υποψήφιος Δήμαρχος Καλύμνου Εμμανουήλ Γιαννικουρής: Επικριτικός και καυστικός κατά Δημοτικής Αρχής και ΑΝΕΚ (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Μετά από ένα περίπου μήνα, από την πρώτη επίσημη συνέντευξη του προς τα τοπικά ΜΜΕ ο υποψήφιος Δήμαρχος Εμμανουήλ Κ. Γιαννικουρής, πολιτικός μηχανικός, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης με τον τίτλο “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” παραχώρησε τη δεύτερη πολιτική συνέντευξη του.
Η συνέντευξη δόθηκε στο χώρο του “Marina cafe” στην περιοχή Βουβάλη, την Παρασκευή 26 Μαϊου 2023 στις 7.30 το απόγευμα. Δίπλα του καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης καθόταν ο ιατρός Πήτερ Μαγριπλής.
Ο Μανώλης Γιαννικουρής αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης του στα όσα συνέβησαν, μετά την πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε στις 29 Απριλίου 2023, με τα όσα κατήγγειλε για την ΑΝΕΚ, τη μηνυτήρια αναφορά και τις μηνήσεις που του υποβλήθηκαν και την προσπάθεια ποινικοποίησης της Δημόσιας ζωής. Επίσης έδωσε κάποιες εξηγήσεις για κάποια πράγματα που είχε πει για την ΑΝΕΚ.
Και στη συνέντευξη του αυτή, ήταν επικριτικός και καυστικός κατά της σημερινής Δημοτικής Αρχής και της ΑΝΕΚ. Απέκλεισε δε το ενδεχόμενο ένταξης του σε άλλη Δημοτική Παράταξη και ιδιαίτερα όπως τόνισε, αυτής του κ. Διακομιχάλη, αναφέροντας ότι όσα λέγονται και διαδίδονται, έχουν στόχο έχουν να απαξιώσουν την κάθοδο του στην πολιτική ζωή του τόπου και την όρεξη και προσπάθεια που έχει κατά νου, να προσφέρει στους συμπατριώτες του, αυτό που μέχρι σήμερα δεν έχουν δει.
Έκανε προσκλητήριο σε όλο τον κόσμο να βοηθήσουν την Παράταξη του , “ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ” για να φτιάξουν όπως είπε όλοι μαζί την Κάλυμνο ενώ δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν όλα τα μεγάλα έργα στα οποία έχει αναφερθεί .Ο Μανώλης Γιαννικουρής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: ” Αναλάβετε τις ευθύνες σας και αφήστε την ποινικοποίηση της δημόσιας ζωής. Δεν θα σας βγει σε καλό. Γιαννικουρής”
Δείτε όλη την ομιλία του Εμμανουήλ Γιαννικουρή στη συνέντευξη που παραχώρησε, στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.
26-5-2023 Συνέντευξη Τύπου από τον υποψήφιο Δήμαρχο Μανώλη Γιαννικουρή
Watch this video on YouTube

Latest..

Λήμνος : Χωρίς τραυματισμούς το τροχαίο στο Μούδρο….με σοβαρές υλικές ζημιές .(φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Χωρίς τραυματισμούς αλλά με σοβαρές υλικές ζημιές το τροχαίο πριν από λίγο στην επαρχιακή οδό Μύρινας Μούδρου λίγο έξω από το Μούδρο. Στο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα , … [Read More...]

Συμβαίνει τώρα : Τροχαίο στον Μούδρο με τρία αυτοκίνητα …. ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

ΛΗΜΝΟΣ: Ατύχημα πριν από λίγη ώρα στην επαρχιακή οδό  προς Μούδρο στο ύψος του καταστήματος “Μακρή” .Πληροφορίες αναφέρουν για εμπλοκή τριών οχημάτων, αλλά ευτυχώς χωρίς … [Read More...]