ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ: ΑΝΑΝΕΩΣΗ 786 ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΧΙΟΣ :
Εγκρίθηκε από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου η ανανέωση -έως και 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους- 786 συμβάσεων που αφορούν σε εργαζόμενους ορισμένου χρόνου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ανανεώθηκαν οι συμβάσεις 212 εργαζομένων στην Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης, 26 εργαζομένων στην Αρχή Προσφυγών και 548 εργαζομένων στην Υπηρεσία Ασύλου.
Οι εν λόγω συμβάσεις χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ 2014-2020) και το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας (ΤΕΑ 2014-2020).
Παράλληλα, σημειώνεται ότι προχωρούν οι διαδικασίες στελέχωσης του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου με μόνιμο προσωπικό, καθώς ήδη έχουν ανακοινωθεί 106 προσληπτέοι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, προχωρά η εξέταση επιπλέον 367 θέσεων τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης, ενώ αναμένεται η προκήρυξη επιπλέον 186 θέσεων, που ήδη έχουν εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Πηγή: iefimerida.gr

Latest..

Θετικά αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα της ΑΝΕΚ στη συνάντηση του Δημάρχου Δ. Διακομιχάλη με τον Υπουργό Ναυτιλίας.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]