200 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ :
Στις 14 Απριλίου 2024 ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας της Β’ ΚΟΑ Ταουσανίδης Απόστολος πραγματοποιώντας υπηρεσία εντόπισε άτομο στην περιοχή Γεροντιό στη Ζώνη Εκγύμνασης «Νέα Μονή -Αγ. Τριάδα -Κακιά Σκάλα» με τα σκυλιά του να πραγματοποιούν εκγύμναση.

Υπενθυμίζεται ότι η Συγκεκριμένη Ζώνη Εκγύμνασης Σκύλων είναι και περιοχή Απαγόρευσης κυνηγίου ορισμένου χρόνου (ΦΕΚ 4971/Β/2023) και ότι με την Δασική Αστυνομική Ρυθμιστική Διάταξη Κυνηγίου (ΑΔΑ: ΨΒΕΓ4653Π8-ΑΔΡ) η οποία εκδόθηκε 17 Αυγούστου 2023 «…κατά το χρονικό διάστημα της αναπαραγωγικής περιόδου από Απρίλιο έως και Ιούνιο δεν επιτρέπεται η εκγύμναση κυνηγετικών σκύλων στη ζώνη εκγύμνασης Νέας Μονής – Αγ. Τριάδας – Κακιάς Σκάλας, Δημοτικών Ενοτήτων Ομηρούπολης και Καμποχώρων, Δήμου Χίου…»

Για τον λόγο αυτό δόθηκε διοικητικό πρόστιμο από τον Ομοσπονδιακό θηροφύλακα 200 ευρώ για παράβαση περί θήρας Δασικών Αστυνομικών Διατάξεων (ΔΑΔ).

Latest..

Μείωση 50% των προμηθειών στα POS για συναλλαγές έως 10 ευρώ – Μηνιαία (αναλογική) καταβολή τελών κυκλοφορίας και δυνατότητα άρσης ακινησίας οχημάτων για το 2024

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]