Απίστευτο και όμως αληθινό !!! Ανήλικοι μαθητές Λυκείου Μυτιλήνης σε Gay Bar

ΛΕΣΒΟΣ: Απίστευτο και όμως αληθινό !!!
Ανήλικοι μαθητές Λυκείου Μυτιλήνης βρέθηκαν να διασκεδάζουν πριν από λίγες ημέρες σε Gay Bar στην Αθήνα.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Lesvosnews.gr οι μαθητές βρίσκονταν σε τριήμερη μαθητική εκδρομή και αφού επισκέφθηκαν Τρίκαλα και Μετέωρα επέστρεψαν στην Αθήνα το Σαββάτο προκειμένου την Κυριακή να ταξιδέψουν και να επιστρέψουν στη Μυτιλήνη.
Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες οι μαθητές βρέθηκαν να διασκεδάζουν τις μεταμεσονύκτιες ώρες σε Gay Bar της Αθήνας.
Το ερώτημα που τίθεται και πρέπει να δώσουν απαντήσεις στους γονείς των παιδιών είναι πως “ξέφυγαν” οι ανήλικοι μαθητές από τους καθηγητές που τους συνόδευαν και εννοείται τους επιτηρούσαν.
Θα πρέπει εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι το ρεπορτάζ μας δεν έχει να κάνει σε τίποτα με ρατσιστικές διαθέσεις ενάντια σε κάθε μορφής ομόφυλες σχέσεις αλλά αναδεικνύουμε το θέμα κυρίως για το ότι οι μαθητές είναι ανήλικοι και φυσικά αν είχαμε κανένα έκτροπο θα ψάχναμε κατόπιν εορτής να βρίσκαμε τους “ένοχους”.
Το άρθρο Απίστευτο και όμως αληθινό !!! Ανήλικοι μαθητές Λυκείου Μυτιλήνης σε Gay Bar εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη – Ειδήσεις από τη Λέσβο – Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Latest..

Επαναστάτης ή… επαναστατημένος;

ΧΙΟΣ : "Όλες οι επαναστάσεις καταλήγουν στην κατάκτηση της ανεγκέφαλης Κυρίας της Εξουσίας.Αυτή η κατάκτηση, ως γνωστόν, δημιουργεί Δίκαιον, μακράν, των ονειρικών στόχων μιας … [Read More...]