Οι “δουλειές του ποδαριού” στο προεκλογικό έργο της “υδροδότησης” στο Βουτσάνι είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή του δρόμου προς τον οικισμό.( video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Ένα ακόμη προεκλογικό έργο της απελθούσας Δημοτικής αρχής αναδεικνύει την προχειροδουλειά ,τις κακοτεχνίες, τις “δουλειές του ποδαριού” που έγιναν αλλά και την “προίκα” που άφησαν στη νέα Δημαρχία!
Αναφερόμαστε στο έργο της ” υδροδότησης” του οικισμού Βουτσάνι στο Βαθύ.
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 πρωί με το φακό του kalymnos-news.gr βρεθήκαμε στην περιοχή και καταγράψαμε εικόνες που είναι δύσκολο να περιγραφούν με λόγια. Ο δρόμος κατεστραμμένος και επικίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος ,σε όλο το μήκος του,όπου τοποθετήθηκαν οι σωλήνες μεταφοράς του νερού, μέχρι τον Οικισμό.
Στην περιοχή βρισκόταν και ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μιχάλης Λελέκης, ο οποίος και αυτός για πρώτη φορά διαπίστωνε επιτόπια την μεγάλη καταστροφή που έχει προκληθεί στο δρόμο που οδηγεί στον οικισμό και έκανε συγκεκριμένες καταγγελίες για το πως έγινε το έργο, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών και την ολοκλήρωση του έργου της υδροδότησης .
Δείτε τα όσα είπε ο Μιχάλης Λελέκης και ο συνεργάτης του Χαράλαμπος Σφουγγαριστός στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς
17-4-2024 Οι κακοτεχνίες στο έργο μεταφοράς νερού στο «Βουτσάνι»
Watch this video on YouTube

Latest..