“Ελα Μαζί Μου Στους Λειψούς” Το τραγούδι του Δημάρχου Φώτη Μάγγου με το γνωστό ράπερ “Μιχαλάρα”

ΚΩΣ:

Φωτογραφία για το εξώφυλλο του τραγουδιού (δια χειρός Κωνσταντίνου Μαρκάκη) «Ελα Μαζί Μου Στους Λειψούς», που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 από τα συνδρομητικά κανάλια μουσικής της Heaven.
Η συνεργασία έκπληξη με τον @mihalaras_official, «Ελα Μαζί Μου Στους Λειψούς», από τη @heaven_music_official.
Ένα όμορφο τραγούδι διαφήμιση για το νησί των Λειψών που όμως δεν ξεχνά και την Κάλυμνο στην οποία κάνει αναφορά, όπως πληροφορούμαστε
Δείτε την ανάρτηση του δραστήριου και πολυτάλαντου Δημάρχου των Λειψών Φώτη Μάγκου για το πως δημιουργήθηκε το τραγούδι :
Ποτέ δε φανταζόμουν πως μια τυχαία συνάντηση με το γνωστό Ράπερ “Μιχαλάρα” σε παραλία του νησιού, κάποιο καλοκαίρι, θα γινόταν αφορμή για συνεργασία με την μουσική εταιρεία “Heaven”.
Πολύ περισσότερο δεν μπορούσα να φανταστώ ότι με κάποιον τρόπο θα μετέτρεπα σε μία δημιουργία τα συναισθήματά μου για δύο πράγματα που λατρεύω πάρα πολύ , τον τόπο μου και το τραγούδι.
Πρόκειται για ένα μουσικό δημιούργημα, από κοινού με το “Μιχαλάρα”, που μας έδωσε πολύ χαρά.
“ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΣ” είναι ο τίτλος του τραγουδιού που σας καλεί με τον ερωτικό του στίχο και την εύηχη μελωδία του να ταξιδέψετε μαζί μας με φάρο τα έντονα συναισθήματα που σίγουρα θα σας προκαλέσει.
Από σήμερα ξεκινάει η εφαρμογή του πλάνου προβολής του τραγουδιού που έχει αποφασίσει η εταιρεία και απ’ τις επόμενες μέρες θα μπορείτε να το ακούτε στα συνδρομητικά κανάλια μουσικής.
Ελπίζουμε να το αγαπήσετε όσο εμείς!!!!

Latest..