Έντονη αντίδραση Βασίλη Υψηλάντη κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα» όταν τον χαρακτήρισε «άφαντο» στις φωτιές της Ρόδου

ΚΩΣ:

Έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή Δωδεκανήσου κου Βασίλη Υψηλάντη κατά της αρχηγού του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας»κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, έπειτα από λεκτική διαμάχη που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην ολομέλεια της βουλής.
Ο κος Υψηλάντης, με σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτήρισε την κα Κωνσταντοπούλου «Εθνική Εισαγγελέα» και υποστήριξε ότι χρησιμοποίησε ένα τεράστιο ψεύδος, αναφέροντας τάχα ότι στη διάρκεια των μεγάλων πυρκαγιών της Ρόδου ο ίδιος ήταν άφαντος!
Στην ανάρτησή του του ο βουλευτής Δωδεκανήσου κος Υψηλάντης αναφέρει συγκεκριμένα:
« Η κατάσταση αυτή με τους ακραίους και θλιβερούς στην πολιτική ζωή δεν πάει άλλο. Βελόπουλοι, Σπαρτιάτες και δήθεν ανεξάρτητοι τιμητές των πάντων και υπαίτιοι δυσάρεστων γεγονότων στη Βουλή.
Σήμερα, από τα αριστερά, η «Εθνική Εισαγγελέας» έχοντας, για άλλη μια φορά, παραβιάσει τον Κανονισμό της Βουλής, στις διαμαρτυρίες μου γι’αυτό το λόγο και θέλοντας να αποδώσει και σ’εμένα κάποια μομφή, χρησιμοποίησε άλλο ένα τεράστιο ψέμα. Ότι δήθεν ήμουν άφαντος από τις φωτιές της Ρόδου. Δεν είναι η πρώτη φορά, που στο ντελίριο της, αποδίδει αναλήθειες και αστείους χαρακτηρισμούς σε μέλη του Κοινοβουλίου μας. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε, ότι είναι και αυτή ένα από τα πλέον επαίσχυντα πλοκάμια του λαϊκισμού . Στη χειρότερη μάλιστα έκδοση.
Το γεγονός αυτό έρχεται να συμπληρώσει, το θλιβερό παζλ, εν μέσω προεκλογικής περίοδου, όπως η πρόσφατη δήλωση Κασσελάκη, ότι δήθεν οι πολιτικοί απουσιάζουν από τα νησιά μας. Τόσο άσχετοι… Αυτούς θα ψηφίσουμε για την Ευρωπαϊκή Ελλάδα..;»

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]