Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μιλάνε για την Κάλυμνο και το Survivor (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Στην Κάλυμνο βρίσκονται για τις διακοπές του ΠΑΣΧΑ ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου.
Ο Σπύρος με καταγωγή από Κάλυμνο από πλευράς μητέρας, επισκέπτεται ανελλιπώς το νησί που υπεραγαπά ενώ οι παιδικές του αναμνήσεις από την περιοχή των Μυρτιών όπου είναι και το οικογενειακό σπίτι είναι βαθιά χαραγμένες στη μνήμη του. Η Βρισηίδα έρχεται μαζί με το Σπύρο για δεύτερη φορά στην Κάλυμνο και πρώτη φορά κάνει ΠΑΣΧΑ στο νησί.
Σήμερα Τρίτη του ΠΑΣΧΑ 7 Μαΐου 2024 είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε το όμορφο ζευγάρι στην περιοχή των Μυρτιών και με θέα τη μαγευτική Τέλενδο είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα, ευχάριστη και χαρούμενη συζήτηση.
Η συζήτηση μας εστιάστηκε στη συμμετοχή τους στο Survivor, στο μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που επιτελούν, στην Κάλυμνο και στις προσπάθειες που θα καταβάλλουν για την προβολή του νησιού ,ενώ τέλος δεν έλειψαν και αναφορές στις σχέσεις τους αφήνοντας ανοιχτό το θέμα του γάμου.
Αναφορικά με τη συμμετοχή τους και τις εμπειρίες τους στο πασίγνωστο παιχνίδι επιβίωσης Survivor τόνισαν την αγάπη του κόσμου που εισέπραξαν και συνεχίζουν να το ζουν.
Για το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που επιτελούν τα τελευταία 2,5 χρόνια με φαρμακευτικές διευκολύνσεις ,επούλωσης οποιασδήποτε πληγής από κατακλίσεις, διαβητικό πόδι, παροχή οξυγόνου, όποιου έχει ανάγκη εντελώς δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, αμέσως, την επόμενη ημέρα μόλις λάβουν κάποιο μήνυμα. Επίσης προσφέρουν 400 γεύματα κάθε Τετάρτη μεσημέρι, σιτίζοντας αντίστοιχα άτομα εδώ και 2,5 χρόνια δωρεάν στο Κερατσίνι , χωρίς καμία οικονομική βοήθεια απ’ οπουδήποτε,
Ιδιαίτερη αναφορά έκαναν για την Κάλυμνο, με τη Βρισηίδα να έχει εντυπωσιαστεί από τα Καλύμνικα ήθη και έθιμα για το ΠΑΣΧΑ. Όπως είπαν Σπύρος και Βρισηίδα θα κάνουν τα πάντα για την προβολή της Καλύμνου, το οποίο όπως είπαν είναι το οικονομικότερο μέρος στην Ελλάδα για διακοπές.
Τέλος μίλησαν και για τη σχέση τους εδώ και 2 χρόνια και μπορεί να μην όρισαν πότε θα γίνει η πρόταση γάμου, όμως εκατέρωθεν με αυτά που είπαν άφησαν προς το παρόν το θέμα ανοιχτό ,θεωρώντας ότι είναι ακόμη νωρίς.
Δείτε την ενδιαφέρουσα και χαρούμενη συνέντευξη στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς και φωτογραφίες με θέα την Τέλενδο.
7-5-2024 Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μιλάνε για την Κάλυμνο και το Survivor
Watch this video on YouTube
Σπύρος Μαρτίκας με τους γονείς του Παναγιώτη Μαρτίκα και Ευδοξία Ψαρομάτη Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Latest..