Επιμορφωτική δράση Σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές/τριες Α’ και Β΄τάξης των 2 Γενικών Λυκείων Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Στην Κάλυμνο βρίσκεται η Μαρία Καραϊσαρλή, εκπαιδευτικός, Οικονομολόγος, Υπεύθυνη του τοπικού Τμήματος σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, προσκεκλημένη των 2 Γενικών Λυκείων του νησιού.
Σκοπός της επίσκεψης της, η επαφή με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ και Β΄ Τάξεως των δύο Γενικών Λυκείων της Καλύμνου προκειμένου να ενημερωθούν και να συζητήσουν μαζί για τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Επίσης να δοθούν απαντήσεις στις τυχόν ερωτήσεις απορίες που έχουν ,ώστε να μπορέσουν να κάνουν τις καλύτερες επιλογές, που ανταποκρίνονται στα προσόντα και τα ενδιαφέροντά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους. Να σημειώσουμε ότι στα ΕΠΑΛ διδάσκεται ως μάθημα ο επαγγελματικός προσανατολισμός, κάτι που δεν προβλέπεται στα Γενικά Λύκεια.
Την Μαρία Καραϊσαρλή συναντήσαμε στο Νικηφόρειο 1ο Γενικό Λύκειο μαζί με το Υποδιευθυντή του σχολείου Ποθητό Μαγκούλια και μας μίλησαν για τη δράση αυτή.
Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς
18-4-2024 Εκδήλωση – Ενημέρωση για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στα Λύκεια της Καλύμνου.
Watch this video on YouTube
 
Προηγούμενο άρθροΔιαμαρτυρία του Συλλόγου δασκάλων και Νηπιαγωγών στην Κάλυμνο για την άδικη δίωξη 2 συναδέλφων τους στη Ρόδο (video)

Latest..

“To Γελαστό παιδί”- για τον Λάμπρο …. στίχοι Κώστας Μπακλατζής, μουσική Πάνος Λαντούρης .(You Tube)

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 15 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ

ΧΙΟΣ : Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού δεκαπέντε ατόμων εργατοτεχνικού προσωπικού, για την κάλυψη εποχικών αναγκών του … [Read More...]