ΕΣΩΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΤΡΙΒΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΛΑΦΗ

ΧΙΟΣ :
Η διοίκηση του Γιάννη Μαλαφή φαίνεται να δοκιμάζεται  πριν ακόμη συμπληρώσει το πρώτο εξάμηνο της διοίκησής της, καθώς η δυσαρέσκεια εντός του συνδυασμού του κλιμακώνεται. Οι πρόσφατες εξελίξεις με την παραίτηση του Γ. Σκόρδια από το Δ.Σ. της Μονομετοχικής και στον απόηχο της τοποθέτησης του Ξ. Χατζηαθανασίου, ενός μη εκλεγμένου μέλους σε έμμισθη θέση, έφεραν την πρώτη σοβαρή αναστάτωση.

Επιπλέον, ο Μ. Καμαράδος, ένας έμπειρο και ιστορικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται να βρίσκεται στο περιθώριο, ενώ πρόσωπα με προέλευση από τον ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνουν θέσεις. Αυτή το γεγονός φαίνεται ότι προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια του Μιχάλη Καράδου που μάλιστα την εκφράζει δημόσια και σε πρόσωπα εκτός του συνδυασμού.

Οι χειρισμοί Μαλαφή σε διάφορα θέματα και κυρίως στο ζήτημα των αναθέσεων έχει προκαλέσει την αντίδραση και τις διαμαρτυρίες πολιτικών προσώπων που δεν ανήκαν στον συνδυασμό του, αλλά τον στήριξαν ανοικτά τη 2η Κυριακή, όπως ο Γιώργος Κλιαμενάκης. Επίσης ένα άλλο πρόσωπο με μακρά πορεία στης αυτοδιοίκηση που εκφράζει πλέον την έντονη δυσαρέσκειά του για τον Γιάννη Μαλαφή είναι ο Παντελής Στεφάνου.

Latest..

Εμπραχίμ Ραϊσί: Άγωνία για τον Ιρανό πρόεδρο μετά την «ανώμαλη προσγείωση» του ελικοπτέρου που επέβαινε – Βίντεο από το σημείο

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]