Έξοδος του Εσταυρωμένου στο ξωκλήσι της Παναγίας στην Αμαλή.

ΛΕΣΒΟΣ:

Την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου και ώρα 22:30,Θα πραγματοποιηθεί η Έξοδος του Εσταυρωμένου στο ξωκλήσι της Παναγίας στην Αμαλή.
Σημειώνεται πως λόγω εργασιών σε αγροτικούς οδούς και συγκεκριμένα σε όλο το οροπέδιο της Αμαλής , η πρόσβαση στην Παναγία της Αμαλής θα γίνεται αποκλειστικά από την κεντρική οδό, δηλαδή μέσω Κρατήγου.
Για την ρύθμιση της κυκλοφορίας πλησίον της εκκλησιάς, θα υπάρχουν υπάλληλοι του Δασαρχείου Μυτιλήνης .
Θερμή παράκληση τα οχήματα σας να τα παρκάρετε μακριά από το χώρο της εκκλησιάς, ώστε η επιστροφή σας να είναι πιο εύκολη .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ
ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Latest..

Μήνυμα Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή προς τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Το Σάββατο 1/6 η παρουσίαση του νέου βιβλίου του αρχαιολόγου Μιχάλη Κουτελλά: “Το ιστορικό Ανέγερσης και λειτουργίας του Επαρχιακού Μεγάρου Καλύμνου”-Έπαινοι σε μαθητές που διακρίθηκαν στο”Young Business Talents”

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: <!– Error: wp_booster error:td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not … [Read More...]