Η γνωστή Ταβέρνα “Το Αιγαιοπελαγίτικο” στο Μασούρι, ξεκίνησε για τη φετινή τουριστική σεζόν (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Ο φακός του kalymnos-news.gr βρέθηκε στο Μασούρι που η φετινή αναρριχητική περίοδος ξεκίνησε, με τα καταστήματα εστίασης της περιοχής να ανοίγουν σιγά -σιγά.
Ένα από τα καταστήματα εστίασης που ήδη ξεκίνησε, είναι η γνωστή ταβέρνα “Το Αιγαιοπελαγίτικο” με τη μοναδική κουζίνα και με θέα η αυλή της, την μαγευτική Τέλενδο.
Ο ιδιοκτήτης και σεφ του καταστήματος Γιώργος Πιζάνιας, μας μίλησε για την φετινή σεζόν λέγοντας ότι τα σημάδια είναι καλά και είναι έτοιμοι να υποδεχθούν του επισκέπτες του νησιού και τους ομογενείς μας. Αναφέρθηκε στην ανανέωση και συμπλήρωση του μενού, όπως κάνει κάθε χρόνο, προσθέτοντας νέα φαγητά και εξελίσσοντας την κουζίνα του, διατηρώντας παράλληλα και τα παραδοσιακά φαγητά.
Βέβαια μίλησε και για τα προβλήματα στην περιοχή, που θα πρέπει να δει η νέα Δημοτική Αρχή, λέγοντας ότι θα πρέπει να προσέξει το Μασούρι ,είναι η περιοχή που συγκεντρώνεται ο περισσότερος κόσμος ,ενώ εστίασε στο πρόβλημα της Αποχέτευσης, στην έλλειψη πάρκινγκ, αλλά και στην ανάγκη προστασίας της παραλίας που είναι εκτεθειμένη στους βόρειους ανέμους.
Δείτε τα όσα ενδιαφέροντα μας λέει ο Γιώργος Πιζάνιας, στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Latest..