Ο ιδιώτης Ιατρός Γεώργιος Χούλλης θα προσφέρει τις Υπηρεσίες του στα Περιφερειακά Ιατρεία Βαθύ και Ψερίμου με απόφαση της 2ης ΥΠΕ.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή για το θέμα στελέχωσης των Περιφερειακών Ιατρείων Βαθέος Καλύμνου και Ψερίμου, μας ενημέρωσε ότι σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Διοικητής της 2η ΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός, μετά από σχετική έγκριση του Υπουργείου Υγείας υπέγραψε απόφαση, με την οποία διορίζεται ιδιώτης Ιατρός με σύμβαση απασχόλησης που θα παρέχει ιατρικές Υπηρεσίας στα εν λόγω Περιφερειακά Ιατρεία.
Συγκεκριμένα διορίζεται ο ιδιώτης Ιατρός με ειδικότητα ΓΕΝΙΚΗ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Γεώργιος Χούλλης που θα προσφέρει παράλληλα τις Υπηρεσίες του και στα δύο Ιατρεία
Επίσης μας είπε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη κατόπιν συνεννόησης 2ης ΥΠΕ με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η επιπλέον διάθεση και τοποθέτηση στο ΠΙ Ψερίμου Οπλίτη Ιατρού ,ώστε το νησί να καλύπτεται όλο το 24ώρο καθόλη τη θερινή περίοδο. Όπως μας τόνισε ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής με το τρόπο αυτό λύνεται το πρόβλημα στελέχωσης των 2 Περιφερειακών Ιατρείων που είχε δημιουργηθεί.
Προηγούμενο άρθρο2η χρονιά λειτουργίας για το κατάστημα “Vouros sweets & coffee” των αδελφών Γιώργου & Παναγιώτη Βούρου στο Μασούρι (video)

Latest..

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια. Καταιγίδες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]